Reális ez a -2kg? 5 hét alatt.
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el a 6.hetet. 5 hét alatt -2kg, ezt inkább tartom, mint hogy folyamatosan menne lefele:S
Ha folytatom tovább még fogok fogyni?
(Étrend általába:
suliba egy szendvics ez van kb reggel6-4 ig
(kifli/zsömle)
itthon főtt ételt eszek, tésztát ha eszek is nagyon keveset,kerülöm a zsíros ételeket,kenyeret.
+gyümölcs, 5 után nem eszek már általába.
és minden nap rubint réka 20perc hasizom.
Most arra gondoltam hogy ha futnék pl heti 3x 40 percet akkor jobban fogynék, mit gondoltok róla?
2010. febr. 22. 14:03
1/5 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy kb olyan 5 kg tól szeretném még megszabadulni
158cm/55kg jelenleg.
2010. febr. 22. 14:03
2/5 anonim 

válasza:

Ez így egész jónak hangzik, az 5 hét alatt 2 kiló is normális, egy hét alatt fél kiló csökkenés ideális. ha annál gyorsabb lenne, csak szívnál. A lényeg, hogy ha turbózni akarod, akkor ne az étrenden spórolj, hanem iktass be több sportot. A hasizom nem aerob, hanem feszesítő gyakorlat, a futás viszont aerob, így ha azt beiktatod, az hatásosabban fog zsírt égetni. De emellett még sok előnye van az ilyen mozgásformának, szóval ha megengedhetetd magadnak, akkor vágj bele.
3/5 anonim 

válasza:

A te esetedben teljesen normális, ugyanis minimális (5 kg) felesleged van csak. Kitartás!
4/5 anonim 

válasza:

Az eredmény normáis, az viszont nagyon rossz, hogy egy szendvicset eszel 6-4-ig. Ez kiéheztetés. Ráadásul a fehér zsemle/kifli nem is valami tápláló.
5/5 A kérdező kommentje:
Néha eszek müzlit is , mert két szendvicset azért nem akarok enni.
Köszönöm a válaszokat, remélem sikerülni fog:)
2010. febr. 22. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!