Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni akarok, de nincs időm...

Fogyni akarok, de nincs időm mozogni. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sajnos munkám miatt nincs időm mozogni (napi 10órát dolgozom, és majdnem 4-et utazok, így szinte aludni járok haza és mindezt heti 6 nap), és mivel ülő munkát végzek, kezdenek elszaporodni a kilók rajtam. Mit ajánlanátok? Hogy tudnék úgy kb. 5kg-ot ledobni?
2010. febr. 22. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó étrend, de kell a mozgás is. Mondjuk fussál!
2010. febr. 22. 12:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebbet
2010. febr. 22. 12:53
 3/11 anonim válasza:
Ki kell próbálnod, hogy nálad melyik diéta válik be igazán abból a sokból, amit mindenki ajánlani szokott. De a jó étrend mindig tényező a dologban. Ha megválogatod, hogy mit mivel eszel, akkor könnyíthetsz az emésztéseden, így felgyorsítod az egészet és a test nem elsősorban raktározásra fog koncentrálni.
2010. febr. 22. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Amíg ezt leírtad, elkezdhettél volna tornázni...
2010. febr. 22. 13:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Nemcsak a mozgástól lehet fogyni. Sőt, szerintem alapvetően nem attól, hanem attól, hogyan táplálkozik valaki. Ha eddig voltak nasik, akkor azokat helyettesíteni kell zöldséggel, gyümölccsel. Ha összevissza ettél, akkor rendszert kell vinni bele. Sokat számít a folyadékbevitel, mert telíti a gyomrot, kevesebbet eszik az ember, ha előtte megiszik egy pohár vizet. Én könnyedén lemondtam arról, hogy a kenyérre vajat/margarint kenjek, inkább csak ráteszem a felvágottat, és zöldséget eszem hozzá.

Lassan fogyok, kb. 7 kilótól szabadultam meg 3,5 hónap alatt, és csak annyit mozogtam, ami a napi teendők ellátásához kellett. Nem diétázom, az szerintem nem sokat ér, nekem a Béres alexandra-féle súlykontroll vált be.

2010. febr. 22. 13:59
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. febr. 22. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
olyan nincs hogy nincs idő mozogni! ha akarod lesz. ennyi
2010. febr. 22. 14:58
 8/11 A kérdező kommentje:
14.58- nak üzenem, hogy dolgozz 6nap 10 órát, utazz 4-et, utána még főzz moss takaríts és mozogj is mellette! Kíváncsi lennék hogy bírnád. Már maga a munka és az utazás kimerítő, szerintem 1 nap alatt kidőlnél...
2010. febr. 22. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Járjál munkába kerékpárral.
2010. febr. 22. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:

15:25 hát akkor ezt most csúnyán benézted.

én korán kelek hogy éhgyomorra kardiózzak. utána egész nap dolgozom ügyeket intézek és szaladgálok. ez mellett 2 óránként bőségesen táplálkozom minden nap. összesen napi 6-8 szor változó, heti 4 szer súlyzós edzéseim vannak ami alkalmanként 2 órát vesz igénybe kb, és ez mellett most kezdek thai box olni is járni. szóval te engem ne oktass ki hogy mit próbáljak és mit ne.

2010. febr. 22. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!