1évig voltam lakto-vegetáriánus,35kg-ot fogytam. Ez a húsmegvonástól lehetett?
Nem tudjuk mennyit, mit ettél.
A tojás az olyan mint a hús, a tejben is van állati fehérje és zsír, ergó pont úgy ettél mintha ettél volna húst.
Jópár évi voltam én is ovo-lakto vega, a világon semmi különbség nem volt a kevés hús fogyasztásához képest (a súlyom pont ugyanolyan csigatempóban nőtt), sokat pedig sosem ettem.
A vegák inkább hízhatnak, a tipikusan sok szénhidrát miatt, de természetesen ez mennyiség kérdése és lehet durván szénhidrátszegényen is étkezni vegaként. Az egyéni különbségek is sokat jelentenek... Összetett dolog ez.
A Te eseted számomra különleges, engem a hús roppantul laktat, hízni tuti nem híznék mellette... Igaz, zöldséggel eszem, zsírosan s ez így igen jó kombó.
ha ez tényleg igaz akkor valami kivétel vagy.
elsőre én sem akartam elhinni,hogy ez a minden logikának ellentmondó dolog néhányaknál működik,de ismerek rá 1db példát.
és ő volt az elgondolkodtatott,hogy a vércsoport diéta mégsem akkora humbug.
mert ismerősöm valami ritka vércsoportba tartozik,aztán amióta kilőtte a húst,látványosan lecsökkent a testzsírja,nőként ilyen 17% körül van,régen meg 28% körül volt..
módjuk ő nem tol mellé csokit meg tésztát.
de ha ott volt napi 8-10 tojás,akkor annyira sza-r már nem volt az állati fehérjebeviteled amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!