Fogyókúra alatt milyen vitaminokat kell bevinni a szervezetbe?
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy melyek azok a vitaminok, amik a fogyást segítenék?
Régebben a toppon voltam fizikailag, akkor rengeteg féle vitamint szedtem. És 125kg voltam.
Most 93kg vagyok, és hulla fáradt!
Tartottam 3hónap szünetet a diétában, és nem szedek most vitamint. De elég gyenge vagyok, töredezik a hajam, fakó lett a bőröm. Azt hallottam, hogy ezt valami vitamin okozza, és azt is, hogy megáll a fogyás egy ponton. Kb 2 hónapja újra kezdtem a diétát, de semmi eredménye nem volt. Még szeretnék leadni 20kgot.
Kérlek segítsetek abban, hogy mely vitaminok játszanak szerepet leginkább abban, hogy újra meginduljon a fogyás. Úgy hallottam, hogy az egyik ilyen a jód.
Köszi előre is!
Sziasztok! Ez egy dietetikus által összeállított vegyes étrend, szóval minden van benne, csak mindenből kevés.
Nem magától a diétától vagyok ki, hanem mert úgy érzem, szép lassan a kilókkal együtt a vitaminok, nyomelemek is eltűntek...
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Akkor veszek komplexet, hátha!
Köszönöm!
A vitaminok nem segítik a fogyást. Alapvető tápanyagok a szervezet számára. A megfelelő étkezés, edzés és folyadékbevitellel fogsz zsírból leadni. Ha mégsem indul be, akkor a három közül valamelyikkel porbléma van.
Multivitamin kiegészítésnél olyat használj ami legalább 23 összetevőt tartalmaz, és magas C, B és E vitamint tartalmaz, Beta Carotint használj, mert ez jobb antioxidáns mint az A vitamin és nagyobb dózisban sem gond a használata. CA + mg sem árt még szedni kiegészítésképpen. + rengeteg zöldség,
Mindenféle vitaminra szükséged van, és fogyókúra alatt nem biztos, hogy eleget fogyasztasz, ezért érdemes valamilyen multivitamint szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!