Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nek tek mi jött be legjobban...

Nek tek mi jött be legjobban étvágycsökkentőnek? Módszer, szer, stb.

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
szerelem, ideg... :/
2010. febr. 21. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Citrom frissen csavart leve evés előtt fél órával. 1-2 db, nem mondom, hogy teljesen elvette az éhségemet, de kicsit csökkenti az étvágyat.

Illetve, most fülakupunktúrára járok, nagyban csökkenti az éhséget, így segít tartani a választott diétát. Csak sajnos ez jóval drágább, mint a citrom... :(

2010. febr. 21. 21:11
 3/6 anonim válasza:
36%

Rágcsálj kekszet.

Ha minden étkezés után megeszel egy karika nyers ananászt (NEM KONZERV!!!), nyugodtan ehetsz azt, amit akarsz, nem fogsz hízni! Csak utána egy órán keresztül ne moss fogat, mert az ananász kissé oldja a fogzománcot és élből lekapod.

Más: Stressz, nincs időm enni, rohanás, stb...

2010. febr. 21. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
cigi, a legjobb az teljesen elveszi
2010. febr. 21. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a sok víz :) Amikor éhes vagyok, először mindig megiszok egy nagy pohár vizet. Ha ettől jobban leszek, valójában csak szomjaztam. Ha nem, akkor eszek csak :) Nővéremmel mindketten cigizünk, nekem az is csökkenti az étvágyamat, neki viszont nem XD
2010. márc. 3. 13:25
 6/6 anonim válasza:
Obesimed
2010. márc. 30. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!