Napi 30 perc szoba biciklizéstol fogyhatok?
Ha eddig nem mozogtál semmit akkor a napi fél óra nem rossz kezdetnek.
Az étrendet viszont gondolt át. A gyümölcs gyakorlatilag csak cukor, ha azt eszed reggelire jól felviszi a vércukrodat és korogni fog a gyomrod ebédig. Egyél gyümölcsöt zabpehelyhez, így fehérjét is viszel be rendesen. A zsírról se feledkezz meg, nem szabad elhanyagolni.
Hát figyelj az hogy gyümölcsöt és zöldséget nyomsz az nagyon jó, mert energizál, sok bennük a vitamin stb.
Én úgy fogytam le hogy kiszámoltam hogy egy nap mennyi fehérjét, szénhidrátot és zsírt kell bevinnem is próbáltam úgy megtervezni a napi menüt. Fehérje és ch miatt jó a zabpehely, plusz a bélműködést is segíti mivel rostos. Én elég sok halat ettem, pl olivás konzervet, az jó zsír és fehérje forrás. Ezen kívül sok csirkét, májat ettem meg zöldséget nagy dózisban :)
Én úgy fogytam le, hogy reggelire 2 főtt tojás, 1 szelet teljes kiőrlésű magvas kenyér, uborka, paprika
Tízóraira ettem egy almát vagy narancsot
Ebédre valamilyen hús salátával/savanyúsággal, de volt, hogy főzeléket ettem natúr hússal, vagy rakott zöldséget stb
Uzsonna 1 marék dió, vagy mogyoró vagy tök mag
Vacsora 15dkg túró
Ezek mellett fizikai munka, 2 hónap=-10kg
az "étrend" katasztrófa,ezért ennek fényében mivel ezen a ponton áll vagy bukik a dolog a válasz a nem.
sőt nem tartom kizártnak a hízást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!