Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? 10 napja...

Mi lehet a baj? 10 napja fogyókurázom eddig lement 3 kg, és most megállt, vagyis több vagyok 40 dkg--al mint amennyire lefogytam, ugyanugy étkezem mint amikor fogytam, sőt. Most meg napoonta 40-50 perc szoba bicikli is van.

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 15:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Miért állt meg a fogyásom, és miért vagyok 40 dkg-al nehezebb?
2011. febr. 10. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem naponta kéne mérned magad? és még nem is hetente?
2011. febr. 10. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! 10 nap alatt a 3 kg sok, és ezt a szervezeted is érzi, most vette észre hogy valami nem stimmel. Ráadásul az izmodat is építi a biciklizéshez, ezért nem fogysz. Ilyenkor kell a legkitartóbbnak lenni, lassan be fog indulni a fogyás.
2011. febr. 10. 15:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát sok 10 nap alatt a 3 kg, de elég sulysfelesleg van rajtam, 30-35 kg, szóval nemtudom.

Kitartás az van bennem, csak nem tudom hogy meddig, és az is bosszant hogy nem hogy csakmegállt a fogyás hanem majdnem fél kg-al nehezebb is vagyok:(

2011. febr. 10. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Folytasd a diétát, ne add fel.

Én 120 kg-ról indultam, sokszor megállt a fogyás, sőt volt, hogy 2 kg-t híztam is, fogalmam sincs mitől..

LÉassan 4. hónapja csinálom, csak 8 kg ment le.. De nem adom fel, ez is eredmény.. Még ha nem is olyan sok..

2011. febr. 10. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:

fél kilóval nehezebb vagy... hát, ha szoktál vizet inni, mondjuk 3 litert naponta, akkor az 3 kg... így tudhatnád, hogy 1-2 kilót akár naponta is ingadozik a súlyod, attól függően, hogy voltál-e wc-n vagy épp milyen kaját ettél, az mennyi vizet köt meg, stb.

hagyd már a mérleget, senki nem úgy ítél meg, hogy rátesz téged és véleményt mond a súlyodról, hanem a méreteidet látja. vedd elő heti 1x a mérőszalagot, és mérd a csípőd, derekad, hasad, combod.

egyébként tudtad, hogy a testsúlycsökkenés nem egyenlő a testzsírcsökkenéssel? ha mondjuk koplalnál egy csomó ideig, és lemenne 15 kg, de még mindig nem férnél bele az eggyel kisebb nadrágba, az pont ezért van. mert a zsír marad, csak a súly csökken

2011. febr. 10. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!