Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szoba bicikli formálja a...

A szoba bicikli formálja a hasat, feneket és a combot?

Figyelt kérdés
Persze, úgy értem, ha valaki miden nap csinálja 40 percet.
2011. febr. 26. 14:24
 1/7 anonim válasza:
73%
A legjobban az úszás formálja a test izmait arányosan. Jók még azok a sportok, ahol test-lélek-szellem egyaránt fejlődik.
2011. febr. 26. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Hát kardio edzés közé sorolják...de úgymond nem ér semmit.

Mert nem tekersz fel lejtőn..nem gyorsitassz,hogy lassitasz és lendületre sincs szügség...ezáltal megspórolsz egy csomó energiát. Csináld napi 2 órát. 1 órát reggel egy órát este. A hasadra semmit nem fog érni. Comb és vádlira kiváló. Mellette étkezz egészségesen.

2011. márc. 1. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
nem értek egyet azzal,hogy nem formálja a hasadat...szerintem és a tapasztalatom is ezt mondja, formálja a combot,feneket, hasat,derekat csípőt. és ha mondjuk a 40 perce még 15-20 at ráhúzol,akkor egészen jól látható eredményt tudsz vele elérni!hajrá, kitartás :)
2011. márc. 1. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is bicajozni szoktam, szobában, szóval remélem, hogy használ...

De szerintem jobb a futás.

2011. márc. 1. 23:03
 5/7 anonim válasza:
A futás rosszabb. Mert terheli az ízületeket. Bicikliből meg nem szoba.
2011. márc. 2. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyire sz*r a szobabicikli, akkor milyen OTTHON végezhetőt javasoltok?

Mert szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek NINCS lehetősége elmenni biciklizni/futni/úszni...

2011. márc. 2. 10:52
 7/7 anonim válasza:
Magam részéről reggel Chi Kungot. Nem kell hozzá eszköz és energetikaliag is kiváló. Nap közben - ha van rá időd - kis Tai Chi Chuan. Este meg pár perc légzőgyakorlat. Szerezd be hozzá Havasi András nagy Tai Chi Chuan könyvét, abból eligazodsz, ha nem tudsz eljárni otthonról.
2011. márc. 3. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!