Miért mondja mindenki, hogy nem kell fogynom meg hülye vagyok mikor elmondom hány kg vagyok?
Figyelt kérdés
Oké,elvileg tényleg picivel a normális alatt vagyok és vékonynak számítok BMI alapján meg testzsírszázalékom is normális stb...DE tipikusan a skinny fat kategóriába tartozom,ráadásul alhasi és popsi részen nagyon zsírosnak tűnök...az alkatom a hasni részt tekintve mondhatni katasztrofális.Mit tegyek,hogy ez változzon?Heti 3x edzek konditeremben...164cm/48kg/21l2015. ápr. 18. 19:33
1/8 anonim válasza:
És jól is edzel, vagy csak lemész edzeni? Ha küldenél esetleg egy képet arc nélkül, hamar kiderülne, hogy testképzavaros vagy, vagy esetleg tényleg lenne még min dolgozni. Így hirtelen mondhatnám, hogy persze, a 48 kiló tényleg jó (esetleg még 3-4 mehetne le maximum, de annál lentebb tényleg ne. komolyan.), de függ az izomzattól, a csontozattól... Kép nélkül csak az, hogy szám, az kevés, nem perverzióból mondom, hogy villants egyet.
Diétád rendben van, próbáltál már változtatni rajta? Érzed, hogy izmosodsz, növeled az intenzitást, vagy csak kényelmesen eltöltesz egy órát a konditeremben?
2/8 anonim válasza:
Mert valóban nem fogynod kell. Innen nézve azt mondanám, hogy keményebben kellene edzeni.
3/8 anonim válasza:
Ha valóban skinnyfat vagy, akkor a fogyással csak gebe lennél, 0 formával. Neked jó étrend kéne, jó edzés (innen megmondom, hogy nem jó az edzésed), és akkor tudnál rekompozícionálni a kezdő időszakodban (egyszerre zsírt bontani és izmot építeni). Ahhoz a TDEE mennyiségedet (szintentartási kalória) kéne kb. megenned naponta. Utána meg menjen a szokásos tömegnövelés, szálkásítás "modell".
4/8 anonim válasza:
Az testalkatodon, csontos részek méretaránya, zsírszövet elhelyezkedése, úgysem tudsz változtatni.
5/8 anonim válasza:
Utolsó ne beszélj hülyeségeket, tud változtatni. Nyilván a genetikát nem lehet "körbeedzeni" meg "körbeétkezni", de lehet jó eredményeket elérni. Csak nem ilyen mentalitással,
6/8 A kérdező kommentje:
És milyen lenne a jó edzés,hogy kellene csinálnom?1,5 hónapja kezdtem,úgyhogy még nagyon az elején vagyok...kaptam edzéstervet az első alkalommal mikor mentem a konditerembe.Előtte állapotfelmérést is csináltak.Azóta magamtól picit emeltem az ismétlésszámon és a súlyokon is.
2015. ápr. 18. 20:23
8/8 anonim válasza:
a skinnyfat-re először izom kell.
ha megvan a kellő izomzat,a te esetedben ez nagyjából 8 hónap-1 év tömegnövelés és utána lehet lediétázni a felesleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!