Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nincs akaraterőm?

Miért nincs akaraterőm?

Figyelt kérdés
Pedig egyszer már lefogytam,és sokkal jobban éreztem magam,csak elkényelmesedtem.Semmihez nincs kedvem,mozogni sem,pedig imádtam.29 vagyok,nő,158/63.És a hasam nagyon nagy. :(

2015. ápr. 17. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert a lustaság meg a nyávogás nagyobb úr nálad. Ha csak kifogásokat keresel, meg sajnáltatod magad akkor annyira mégsem zavarhat a súlyod. Nem lefogyni kell, hanem életmódot váltani. Eléred az álomsúlyt, aztán visszacsöppensz a régi habzsi dőzsi életviteledbe és minden oké? Szép álom.
2015. ápr. 17. 19:10
 2/4 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló gonddal küzdök.2 éve fogytam 12 kilót, de az utóbbi időben visszajött 6 és nincs kedvem, energiám semmihez. van kedved esetgeg priviben beszélgetni? Talán tudnánk egymásna segíteni. Én jelenleg 160/60 vagyok szintén 29 éves nő.
2015. ápr. 17. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztál le, ez az igazság. Könnyebb homokba dugni a fejeteket.
2015. ápr. 18. 12:50
 4/4 anonim válasza:

Én 30 éves vagyok. Szintén nő. 170/79kg :(

Tavaly szültem 11hónbapos a kisfiam.

Ideje lenne visszafogynom legalább egy 65 kg-ra de nagyon nehezen megy.

Most kezdem el én is a fogyókúrát. Mozogni is el kell kezdenem, de engem nem a lustaság tart vissza, hanem az ízületi gyulladás :( Majd szétszakadok úgy fáj mindenem.

Szerintem szobabicajozással kezdek + diéta (amit már elkezdtem pár napja), visszahozzuk a garázsból a lakásba,csak helyet kell neki találni.

2015. ápr. 19. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!