Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs akarateröm lefogyni....

Nincs akarateröm lefogyni. Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés

Egyszerüem undorodok magamtól. 158 cm vagyok most pontosan nem tudom hány kg. (KB 55 vagy több) Nem tudok lefogyni, nincs akarateröm, meg persze a anyámék se foglalkoznak azzal hogy nem akarok zsiros kajákat enni. Sportolni futni szeretek de nem merek nappal elmenni félek hogy találkozok az eggyik osztálytársammal és kinevet, este meg sötét van és nincsenek ott lámpák ahol futni tudnék +félek a sötétben.xdd Meg egyedül futni nem akarok menni mert ugy unalmas, de barátaim meg nincsenek. Mivel fogyjak le.? 20kg-ot. Lapos hasat szeretnék. A tesomékkal gondolkoztam azon is hogy elmegyek box-olni, az tetszik. De nem tudom. Valakinél valami bevált fogyási módszer.? 20kg-ot mennyi idö alatt tudok fogyni.? Segitsetek.!

U.I.: Sokszor belekezdtem a fogyokurába de nem birom ki hogy ne egyek édességet, egyszer belekezdtem a fogyokurába 1 hónapot fogyoztam fogytam 5kg-ot aztán utána nem birtam tovább...

2014. aug. 6. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Életmódot kell váltani nem fogyókúrázni.

Kezdj el egészségesen étkezni.

Heti 3 alkalommal legyen erőltetett séta,kocogás,futás vagy biciklizés. A osztálytársaid hagyd figyelmen kívűl.

Kezdj bele az erősítő edzésbe is. Vagy súlyzós vagy calisthenic, mindegy de az utóbbiba tudok segíteni is.

2014. aug. 6. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem kell 20 kg-ot fogynod!! Semmi nincs abban ha összefutsz az osztálytársaiddal. Nem hiszem hogy kiröhögnének ha mégis az őket minősíti. Szerintem az cikibb lesz ha cukorbeteg leszel. Egyél egészségesen. Ne koplalj. Minőségi kajákat egyél sovány húst, túrót, tojást, halat, sovány tejtermékeket. Ne egyél édességeket, fehér lisztet, cukros dolgokat. Tudom hogy nehéz, de gondolj arra hogy miért kezdted el. Egyébként hetente egyszer-kétszer nyugodtan bedobhatsz egy szelet sütit például attól bajod nem lesz. Sok vizet igyál. A legjobb motiváció? Egyél tükör előtt meztelenül garantált hatás. Sportolj kitartóan és egyél egészségesen. Meg fogja hozni a gyümölcsét! Kocogj 30 percet 3-4 alkalommal egy héten vagy amennyit bírsz. Sok sikert! Ha kérdésed van írhatsz! :)
2014. aug. 6. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Legyen egy példaképed hogy hogy akarsz kinézni. Nagyon sok motiváló videó van fent youtuben. A cukrot el kell hagyni! Sok betegsétől kíméled meg magad ha nem leszel nagykorodra túlsúlyos! Gondolj erre is. Ne érdekeljen téged ha kinevetnek... az emberek már csak ilyenek. Senki nem születik tökéletes testel azért tenni kell! Ha anyukádat nem érdekli az, hogy ne zsíros ételeket csináljon, akkor már az is nagy segítség ha kevesebbet eszel de naponta 6x. Fő a rendszeresség. Futni ne fussál, mivel kevesebb zsírt éget mint az erőltetett menet. De meg kell beszélni a szüleiddel a problémáidat hogy egészségesebb ételeket csináljanak, mert a te szervezeted fejlődésbe van, ezért kötelező az evés. 1 hónap alatt észreveszed a változást és megjön a kedved hozzá. A testmozgás fontos! Ezzel növeled a kalória igényed, és tudsz nézni diétat az interneten. Kitartás!
2014. aug. 6. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne izgasd magad, ha nem megy, akkor nem megy. Nem kell az embernek sanyargatnia önmagát, mert az látszik akkor rajta. Ideges és feszült lesz, az ilyenektől meg viszolyognak a többiek.
2014. aug. 6. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért az jobb ha idősebb korára depressziós lesz vagy csomó betegsége? Fogyni akar... minden csak kitartás és eltökéltség kérdése.
2014. aug. 6. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne fárassz már a -20 kilóval alapból hülyeség, nem tudod mit beszélsz. Bőven elég -7 kiló, különben is növésben vagy most épül ki a csontozatod, kell a minőségi kaja.

Bőven mehet, hús, zöldség, tojás. Mértékkel, kenyér, tészta, rizs. Amennyire csak tudod csökkentsd az édes ízű dolgok kajálását. Emeld a C-vitamin bevitelt.

Heti 3x ugrálj erre (hétfő, szerda, péntek) először csak annyit ami kényelmesen megy, majd emeld az időt.

https://www.youtube.com/watch?v=H1GDPNYTpqA

Helyben futás az udvaron heti 2x 30 perc lassú tempóban :D (csütörtök, szombat)

2014. aug. 6. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Akaraterő nélkül pedig nagyon nehéz lesz. Rajtad múlik. Nekem gyanús, hogy inkább kifogásokat keresel.

Mondjuk nem kéne 20 kg-t fogynod, nem írtad el véletlenül? Mert 158 centihez egy 47-48 kg körüli súly is ideális lenne.

Egyébként ha szeretsz futni, miért foglalkozol azzal, hogy valaki kinevet. Hallgass zenét közbe, s akkor nem lesz unalmas. Ha meg valaki kinevet, ne foglalkozz vele, példát vehetne rólad, hisz te teszel az egészségedért. :)

A kajákat is próbáld meg jobban megválogatni. Néha-néha belefér egy szelet süti, vagy ilyesmi, csak a néha ne minden nap legyen. Egyébként meg többször kevesebbet kell enni, és naponta 3 liter vizet inni.

2014. aug. 6. 21:06
 8/8 anonim válasza:
Először is szánd el magad hogy ezt tényleg megfogod csinálni. Nézz bele a a tükörbe és amin úgy gondolod hogy tudsz változtatni azon változtass. Ha nem akarsz futni akkor ugrálókötelezz. Hasra csinálj hasprést attól szép lapos hasad lesz hogyha heti 2x-3x megcsinálod, vagy az is jó ha lefekszel és mindkét lábadat felemeled és leengeded de úgy hogy a földtől 5cmre legyen..semmiképp se tedd le a lábad a földre!! Kipróbálhatnád az aerobikot..én voltam elég sokszor és nekem nagyon tetszett. Youtube-on ha beírod akkor biztos kidob sok alapgyakorlatot amivel jó eredményt érhetsz el. Ha a fenekedet szeretnéd formálni akkor csinálj annyi guggolást amennyit csak tudsz és fokozatosan emeld feljebb a guggolások számát. Karra a legjobb ha súlyzóval eddzel vagy ha nincs akkor egy üveget tölts meg vízzel vagy homokkal és azt emelgesd. Ha az ugrálást szereted akkor csináld azt hogy ugrálsz és váltogatod a lábad mondjuk 10x ,aztán kezdj el taposni amilyen gyorsan csak tudsz mondjuk fél percig,aztán válts át megint a váltott lábbal ugrálásra,eléggé fájdalmas de megéri. Ha a vádlidat akarod izmosítani akkor állj lábujjhegyre majd vissza,így eléggé könnyűnek hangzik de nagyon fárasztó tud lenni ha 1 percig csinálod. Akkor térjünk át az ételekre. Fehér kenyér helyett mondjuk egyél barna kenyeret vagy rozsos kenyeret.Kerüld a tésztát és a nagyon zsíros húsokat/ételeket. Ne egyél sok édességet mert amilyen finom annyira hízlaló. Egyél sok halat mert nagyon egészséges és sok tápanyag van benne ami jót tesz a szervezetednek,gyümölcsök és a zöldségek elengedhetetlenek,fehér cukor helyett barnacukrot vagy ha mondjuk teába akarod belerakni akkor az édesítőszer is jó. Amit még érdemes enni az a csirke,rizs,olajos magvak. Ehetsz édességeket is csak mértékkel, tehát ne minden nap. Remélem sikerülni fog elérni a célod! Kitartás!!
2014. aug. 16. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!