Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Törődjek bele, hogy nincs...

Törődjek bele, hogy nincs elég akaraterőm a fogyókúrához?

Figyelt kérdés
Ha nem kezdtem bele 100-szor a fogyókúrába, akkor egyszer sem! Már nem tudok mit csinálni, a leghosszabb idő, amíg kitartottam, egy hét volt.
2013. nov. 11. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Beletörődni még nem kell.

Egyrészt még lehet több elszántságod a jövőben, másrészt a magyar fogyókúrázó nők/csajok többsége nem megfelelő módon kezd bele, tehát nem a kitartással van csak baj. Hanem eleve 1% hatékonyságú módokon álltok hozzá. Ilyen szempontból még az 1-2 héten át tartó fogyókúrákat tartó nők munkája is értékelendő a maga nemében.. én pl. biztos nem bírnám azt amit sokan csinálnak. Fele munkával már rég lefogytak volna sokan.. ha megfelelő információk lennének a kezükben.

Neked mi, miért nem sikerült idáig?

2013. nov. 11. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyet kell értenem az előttem szólóval.

Én sem akaraterőből fogytam 10 kilót... Ráadásul eszembe sincs beáldozni a hedonizmust. Mivel életmódot váltottam, nem tudom visszacsinálni, okkal hagytam ki azt, amit, s nem is vágyom rá. Elég lazán táplálkozom, nem én vagyok az a fegyelmezett típus, bár így sok hónap után azért kezdek rájönni, hogyan tudok egyszerűen visszafogottabb lenni, mi az, ami laktat és nem indít el lavinát, ilyesmi.

Olyan utat kell találnod, amihez nem kell annyi akaraterő, amennyi Neked nincs. Annyiféleképpen lehet étkezni, fogyási célból is, hátha valamelyik passzol Hozzád, egészséges és hatékony is.

A tipikus fogyókúrás étrendtől falnak mennék, fél napig sem tartanám (már ha belekezdenék valami okból kifolyólag). Mások az enyémtől rosszul lennének. Nincs általános recept.

Szerintem próbálkozz, de ne sanyargasd Magad.

2013. nov. 11. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Az kimaradt, hogy az a 10 kiló nem az utolsó 10, hátravan még legalább ugyanennyi, ami azért nehezebb lesz... De most már nem adom fel, makacsságban jó vagyok.
2013. nov. 11. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem szabad beletörődni, hiszen te le akarsz fogyni, én biztos vagyok benne, hogy benned is ott az akarat, csak valami miatt nem megy

ha te így nem érzed jól magad, akkor miért lenne jó ha beletörődnél? Úgyse tudok, izé, dehogyis nem!

2013. nov. 11. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Sose törődj bele!
2013. nov. 11. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyan étrendek (vlsz amit a többiek életmódváltásnak hívnak is ebbe a kategóriába esik), amit minél tovább csinálsz, annál könnyebb tartani. Pl egy másik kérdésre írta egy válaszoló, hogy ha eszik édességet, másnap is kívánja, de ha egy hétig nem eszik, már eszébe se jut. Én úgy vettem észre ez nagyon igaz. Ugyanígy a kisebb adagokhoz is hozzá lehet szokni. Ha egy hétig feleannyit eszel mint korábban, lehet hogy az első héten kevésnek érzed, de pár hét után már nem fogod. Találj ki valamit amit étkezések közt is ehetsz, pl cukormentes cukorka vagy rágógumi. Ha egyedülálló vagy segíthet az is, ha nem főzöl magadnak (mert abból legalább 2-3 adag lesz). Ha rendelsz ebédet, szokott lenni kis adag. Esetleg a heti bevásárlást is megejtheted online, akkor nem csábulsz el a csokikáknak vagy péksütiknek. És feltétlenül tájékozódj, amennyit csak lehet, egy gyümölcsjoghurt, müzliszelet vagy narancslé egészségesnek tűnhet, de mindhárom tele van cukorral.
2013. nov. 11. 20:02
 7/8 anonim válasza:
Én is sajnos ugyanezzel a dologgal küzdök. Minden nap elhatározom, hogy majd holnap. Ha eszek valami "rosszat" akkor megbánom és mindig azt mondom, hogy ez volt az utolsó.Nem tudom mihez kezdjek én sem.
2013. nov. 11. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi rosszat eszel? Attól még lehet fogyni, hogy 1-1 'rossz' kaja bekerül.

Aki nem eszik kenyeret, tésztát, rizst-krumplit tejet annak nem probléma minden nap valamennyi cukros étcsoki, pedig cukros 'rossz' kaja. De hát nem tol közben reggeltől estig zabot, rizst.. azaz csomó keményítőt.. és ez nem mindegy.

2013. nov. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!