Tanulás közben hogy lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Most írtam meg a szakdogám. 2 hetem volt rá összesen, napi 14-16 órákat toltam. Mindenki azt mondta, hogy fogyni fogok. Erre 5 kiló pluisz! Ami nem lenne baj, ha nem egy egész hónap gondos odafigyelés munkáját tette volna tönkre.
Most jön az államvizsga, több szabim erre se lesz, szóval megint ugyanilyen szoros menetrendre számíthatok. Mit csináljak, hogy ne hízzak megint??
2015. ápr. 15. 17:52
1/4 anonim válasza:
nagyon egyszerű. ne zabálj. a tanulás nem indok arra hogy szemét kaját egyél.
2/4 anonim válasza:
konnyu kajakat egyel, lehetoleg tobbszor kevedebbet egy nap. estenkent egy 10 perces laza seta boven eleg. :)
3/4 anonim válasza:
Ki rakod a könyvet a futógép, szobabicikli, taposó gép elejére, és tabulás mellett használod is a gépeket.
A tanulástól SOHA nem fogsz fogyni, csak ha nem eszel mellette.
4/4 anonim válasza:
Azert az nem igaz, hogy csak akkor fogysz, ha nem eszel mellette, de az teny, hogy ilyenkor kevesbe figyel oda az ember, sokszor csak hajlamos bekapni valamit gyorsan, es egeszsegtelensegeket. Azert mondjak, hogy lehet fogyni, ilyenkor,mert a tobbseg a stressztol valoban keveset bír enni, a gyomra osszeszukul, legrosszabb esetben hasmenes, hanyas is fellephet a nagy fokú idegessegtol. Viszont ott vannak masok, akik a stresszt evessel vezetik le, ok ilyenkor szamolatlanul viszik be a tobblet kcal-t, mondvan, h kisebb gondjuk is nagyobb olyankor, hogy magukra figyeljenek. A hizas oka meg lehet a mozgashiany, ami ilyenkor jellemzo. Este tarts egy 20 perc szunetet, amig tornazol egy kicsit, elmesz kocogni, setalni, stb. Ennyi gondolom belefer. Itt a tavasz, egyel sok friss zoldseget, gyumolcsot. Este mar csak feherjet... Szoval a szokasos, es szerintem le megy az az 5 kilo.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!