Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sportolok, odafigyelek az...

Sportolok, odafigyelek az étkezésre, mégse tudok fogyni. Lehet azért, mert nagyon sokat kell ülnöm a munkám és a tanulás miatt?

Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy odafigyelsz, de nem eléggé. Az ülés önmagában nem hizlal.
2014. okt. 31. 00:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha stresszes vagy, akkor se lesz egyszerű fogyni.

Nem részletezted hogyan figyelsz oda az étkezésre, de igaza van az #1-nek, hogy lehet nem eléggé figyelsz oda.

Ajánlott a napi 5 étkezés, ebből reggeli-ebéd-vacsora annyi legyen, hogy ne érezd, hogy tökre tele vagy.

A másik kettő pedig egy kis gyümölcs, joghurt, ilyesmi.

+ sok folyadék (minimum 2 liter)

2014. okt. 31. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, csak mert ül az ember, tud fogyni, s Te még sportolsz is...

Mit jelent az, hogy odafigyelsz az étkezésre?

Én is odafigyelek, mégis stagnáltam a közelmúltig, mert nem tudtam kalóriadeficitet elérni, éhes voltam. Most már tudom, hogyan nem leszek az, de nekem ehhez durván le kellett vinnem a szénhidrátot. Van, akinek könnyebb, van, akinek keményen kell tennie a fogyásért, de ha nincs valami komoly betegséged, akkor meg tudod találni a megoldást.

2014. okt. 31. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Mikor kezdted el? AZ első hónapban én sem igazán láttam változást. EL is voltam keseredve.. Most viszont, mintha olvadnának a kilók. Centiben nézd a változást, ne mérlegen.:)
2014. okt. 31. 02:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, mennyi a felesleged, illetve, hogy a tested szerint is felesleg-e. Az idő is nagyon fontos tényező.
2014. okt. 31. 07:39
 6/6 anonim válasza:
Lehet hogy pl. pajzsmirigy alulműködésed van. Érdemes lenne elmenned egy kontrollra hogy megtudd teljesen egészséges vagy-e. Tudok olyat aki hetente 6x jár kondiba fogyókúrázik de mivel alulműködik a pajzsmirigye egyáltalán nem fogy.
2014. nov. 2. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!