Hogyan lehetne fogyni "csípőből" mármint a popsi feletti részből azaz az oldalamból?
Majd pont neked fogok hinni, agyaska...azt hiszem el, amit magamon, meg az ismerőseimnél tapasztalok, nem azt, amit egy észkombájn benyög egy fórumon, mert nincs más dolga csütörtök este. Ha annyira sok eszed lenne (amit ne hasonlítsunk össze az enyémmel, szerintem messziről sem ugyanolyan körökben mozgunk), akkor a kérdezőt értelmes tanáccsal láttad volna el, nem pedig idejössz belekötni a helyi fogyás hülyeségeddel.
Kérdező, ha sokat ülsz, nem mozogsz és olyan alkat vagy, fenékre hízol, de mint mondtam, a guggolás és a kitörés a szinte leghatékonyabb gyakorlat a kényes területre, nekem gyönyörűen átformálta a combomat, levitte a felesleget az oldalamról.
Csak az első néhány oldal, amit dobott a gép.
És ha már ennyire imádod hangoztatni a szellemi fölényed, és személyeskedni jársz ide, akkor tisztázhatjuk, hogy valóban nem azonos körökben mozgunk. Nekem biológus és vegyészmérnök diplomáim vannak, ami a kompetenciám illeti. Nem egy bmw hátsó ülésén dugatom magam, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!