Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétások! Ti mit szoktatok...

Diétások! Ti mit szoktatok ebédelni?

Figyelt kérdés
Már kissé unom a párolt brokkoli-csirkemell menüt. Valami 'színesebbre'vágynék:) Jöhetnek receptötletek is!

2015. ápr. 14. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi bajod van, hogy brokkoli-csirkemell-diétára vagy fogva?

Mert fogyókúrának ez a lehetö legrosszabb ötlet.

Jelentkezz a kalóriabázis.hu-ra és ott számold ki a napi keretedet meg hogy mennyi az, amit megeszel. Akkor ehetsz mindent, természetesen nem mindenböl egyformán sokat, és mégis fogysz, miközben jó ízüen tudsz enni is.

2015. ápr. 14. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyél más zöldség fajtákat is. Variálhatod a zöldséget, ahogy csak szeretnéd, nagyon finom salátákat lehet összedobni.
2015. ápr. 14. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Lecsó, darált hússal töltött hagyma, paradicsom sütőben sütve, zöldség levesek, lecsós máj, resztelt máj uborka salátával, zöldséges omlett feltekerve tölteléknek egy szelet sonka, pulykamell pörkölt rizzsel-pl tavaszi rizs-mindenféle zöldség benne, paradicsomos húsgombóc, stefánia vagdalt sütőben sütve, köményes karaj, lecsós szelet, tükör tojás spenót főzelékkel,
2015. ápr. 14. 17:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát basszus, rengeteg zöldségféle van, rengeteg húsféle (és belsőség) komolyan a csülökpörkölttel, halakkal kezdve..

És a zöldségek, lényegében véve amit csak szeretsz.. és ezekhez kombináld be a változatos fűszerezést, elkészítési módokat.. azért eléggé változatosan lehet enni még akkor is, ha valaki kerüli a gabonákat, cukrot mondjuk.

2015. ápr. 14. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Millióféle nyers, sült, párolt zöldséget, különféle olajakból álló öntetekkel, párolt-grillezett halakkal, húsokkal vagy csak magában. A variációk, ízek száma végtelen.
2015. ápr. 14. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Ma speciel céklalevest, rántott padlizsánt és pitét ettem, utóbbit vajjal megkenve, málnával... Az én étrendem egészen más, mint a Tied, mivel én az ilyet szeretem, a csirkét és párolt brokkolit pedig nem eszem meg.

Viszont cserébe többnyire elég alacsonyan tartom a szénhidrátbevitelemet (ehetnék zsír- és szénhidrátdúsan is, de úgy nekem rengeteg kalória kell és rosszabbul és érzem magam, az én étrendem jobb számomra).

De ha maradsz a zsírszegény étrendnél, akkor sem muszáj ugyanazt a zöldséget, ugyanazt a sovány húst ugyanúgy elkészítve enned... Annyi lehetőség van...

2015. ápr. 14. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Rakott/csőben sült zöldségek

Lecsó

Kacsamell/comb párolt lilakáposztával

Grillezett zöldségek

Töltött zöldségek (pl. töltött édesburgonya)

2015. ápr. 14. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os!!! Vajas-málnás pite??? Ez mégis miféle diétába illeszthető bele? Hízókúrán vagy?
2015. ápr. 14. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Na ezt privátban én is megkérdezem tőle, de biztos, hogy valami ketós, ch szegény fincsi okosság lesz!

A vaj az zsír (minimális tejfehérje tartalommal) a zsír az mehet, nagyon jó tápanyag, ideális diétában.

A pitére tényleg kíváncsi vagyok, ha tippelnem kéne kókuszliszt alapú valamiCSODA lesz, :)

2015. ápr. 14. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy ideig nem voltam. Nos, a kókuszlisztet nem szeretem, de olajos magvas pite, igen. De fogyok mézes répatortával is, ha nem eszem sokat.

Ketogénezek, ami elég jó fogyásra, a legtöbbeknek nem okoz gondot a kalóriadeficit tartása, most már nekem sem, pedig nehéz eset vagyok e téren.

2015. ápr. 16. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!