Diétások! Ti mit szoktatok ebédelni?
Mi bajod van, hogy brokkoli-csirkemell-diétára vagy fogva?
Mert fogyókúrának ez a lehetö legrosszabb ötlet.
Jelentkezz a kalóriabázis.hu-ra és ott számold ki a napi keretedet meg hogy mennyi az, amit megeszel. Akkor ehetsz mindent, természetesen nem mindenböl egyformán sokat, és mégis fogysz, miközben jó ízüen tudsz enni is.
Hát basszus, rengeteg zöldségféle van, rengeteg húsféle (és belsőség) komolyan a csülökpörkölttel, halakkal kezdve..
És a zöldségek, lényegében véve amit csak szeretsz.. és ezekhez kombináld be a változatos fűszerezést, elkészítési módokat.. azért eléggé változatosan lehet enni még akkor is, ha valaki kerüli a gabonákat, cukrot mondjuk.
Ma speciel céklalevest, rántott padlizsánt és pitét ettem, utóbbit vajjal megkenve, málnával... Az én étrendem egészen más, mint a Tied, mivel én az ilyet szeretem, a csirkét és párolt brokkolit pedig nem eszem meg.
Viszont cserébe többnyire elég alacsonyan tartom a szénhidrátbevitelemet (ehetnék zsír- és szénhidrátdúsan is, de úgy nekem rengeteg kalória kell és rosszabbul és érzem magam, az én étrendem jobb számomra).
De ha maradsz a zsírszegény étrendnél, akkor sem muszáj ugyanazt a zöldséget, ugyanazt a sovány húst ugyanúgy elkészítve enned... Annyi lehetőség van...
Rakott/csőben sült zöldségek
Lecsó
Kacsamell/comb párolt lilakáposztával
Grillezett zöldségek
Töltött zöldségek (pl. töltött édesburgonya)
Na ezt privátban én is megkérdezem tőle, de biztos, hogy valami ketós, ch szegény fincsi okosság lesz!
A vaj az zsír (minimális tejfehérje tartalommal) a zsír az mehet, nagyon jó tápanyag, ideális diétában.
A pitére tényleg kíváncsi vagyok, ha tippelnem kéne kókuszliszt alapú valamiCSODA lesz, :)
Egy ideig nem voltam. Nos, a kókuszlisztet nem szeretem, de olajos magvas pite, igen. De fogyok mézes répatortával is, ha nem eszem sokat.
Ketogénezek, ami elég jó fogyásra, a legtöbbeknek nem okoz gondot a kalóriadeficit tartása, most már nekem sem, pedig nehéz eset vagyok e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!