Holnap megyünk egy étterembe ebédelni. Na de mit egyek?
Éppen fogyókúrázom, pontosabban próbálok egészségesen kajálni, de nem tudom, hogy az éttereben mit ehetnék.
Esetleg azt is megírhatjátok, amit most szívesen ennétek. :)
A válszokat köszönöm!
Normál esetben azzal kell kezdened, hogy lisztérzékeny, tejérzékeny és cukorbeteg vagy.
Na ekkor már komolyan fognak venni.
És eszel valami halat, más húst valami jó kis zöldségkörettel, amit remélhetőleg neked nem cukroznak/liszteznek meg. Így szokott menni.
Ez mondjuk jó terv! :D
Köszönöm, hogy válaszoltál! :)
Ha leveses vagy akkor egy jó leves.
De inkább sült/grillezett/párolt csirkemell, főtt krumplival/rizzsel, salátával.
Desszertre 2 gombóc fagyi :D
Múltkor én is étteremben voltam és salátát ettem, meg párolt zöldségeket.
Az a baj, hogy szinte csak olyan húsok voltak, amik panírozva voltak, vagy tejszínnel voltak leöntve.
Így muszáj volt vegába csapnom aznap este. Ha van az étlapon sovány hús, akkor talán megkérhetnéd a pincért, h szóljon a szakácsnak, hogy ha van olívaolaj, vagy valami egészségesebb elkészítési mód(párolás, grillezés, roston sütés), akkor csinálja úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!