Hogyan tudnák lefogyni egy 14 éves lány?!?
szval 14 éves vagyok 58 kg 150ceni sajnos :S:S:S
amúgy nem s zavarna ez a súly mert így is tetszem a fiúknak és van barátom meg minden meg sok visszajelzést kaptam hogy szép vagyok mert nem látszik rajtam annyira a súly felesleg
de zavar mert 47 kilónak kéne lennem kb
szval este szoktam 20 perceket futni utcán
az evésemen nem változtattam csak este nem eszek annyit ,a csokit és egyéb dolgokat nem vonom meg magamtól akkor is van értelme? valami módszert tudnátok még tanácsolni vagy ez így jó?
olvastam vissza kérdésekben de nem tudom így biztosabbnak éreztem mert ugye konkrétumot is szerettem volna megkérdezni mellesleg ne olyan válaszokat kapjak mint még páran akik feltették ezt a kérdést hogy még növő félben vagyok

értem
hát járok kajakozni karatére és kézire is + kosárra is
szval nem értem miért nincs eredmény lehet túl sokat eszem xd
de nem akarom magamtól megvonni a finomakat habár manapság nem eszek sokat annyira 1 hónap alatt kb sztetek mennyi tudok lefogyni?
hát ha nem eszel annyit és sok a gyümölcs-zöldség akkor 1 hónap altt 4-5 kiló lemenne, de ha sokat eszel- kevés megy le
sok-kevés =P
sok sikert =D

Ha karatézni, kézire, kosárra, stb. jársz, akkor előfordulhat, hogy csak simán izmos vagy! Az izom sokkal nehezebb, mint a zsír, ezért a rendszeresen sportolókra más értékek vonatkoznak. Csak azért ne akarj lefogyni, hogy számoknak megfelelj, vagy hogy olyan sovány legyél, mint a semmit nem sportoló kis vékony csajok, akiket elfúj a szél. Próbáld meg kiszámolni egy átlag napra, hogy mennyit eszel, pl a
vagy hasonló számolókkal, aztán meg számold kis a kalória szükségletedet pl itt
és meglátod, hogy rosszul csinálsz-e valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!