Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért kell bántani a körte...

Miért kell bántani a körte alkatúakat?

Figyelt kérdés
Nem tehetek róla,hogy körte alkatom van,mikor 45 kg voltam,akkor is kaptam a beszólásokat a popómra,pedig felül iszonyat sovány voltam alig ettem.A popóm bizony igen átlagos méretű maradt.Most már sportolok,de fokhagyma gerezd sosem lesz.Akkor most mindig el kell rejtenem nehogy beszóljanak a kedves emberek.Ja,és amúgy nem tehet senki róla,hogy kinek milyen alkata van.Érdekes külföldön nem kényszerítik rá az embereket önsanyargató diétára,mint itt.Mert itt fogyókúrára kényszerítenek embereket hogy tönkretegye magát.S mások miatt kórházba kerüljön vagy meghaljon.SEnki nem tehet róla,hogy milyen alkata van.

2015. ápr. 9. 08:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kit érdekelnek akik daginak neveznek. Téged.. MIÉRT?

Miért vagy csontika felül? Izomzat?

2015. ápr. 10. 11:25
 22/24 anonim ***** válasza:

Én vagyok az a hozzászóló, aki szintén körte de a fenekével nincsen gondja.

Előttem válaszoló kérdésére: Én pl. felül izmosítok és alakul de a bordáim akkor is majdnem kint vannak hiába gyúrok rá szerintem a kérdező is hasonló cipőben jár.A hasam fejlődik a leggyorsabb ütemben a mellkasom izomzata meg ha belegebedek is max. alig észrevehető mértékben épül.

2015. ápr. 12. 10:47
 23/24 anonim ***** válasza:

Világos.

24 éves ektomorf férfi vagyok, normál vékony, sportos alkattal. Oldalt áttűnik a bordáim íve.

Rátok fordítva a szót: van egy alkatotok, amivel látatlanban, szerintem szépek és egészségesek lehettek (nyilván bármilyen alkattípussal el lehet hízni, de az a nő aki figyel magára, az étkezésére és edzésére az jól fog kinézni, ha nem is fog mindenkinek tetszeni mert senki sem tetszik mindenkinek)

Köszi a választ! :)

2015. ápr. 12. 10:51
 24/24 anonim ***** válasza:

szerintem ne a vilagban keresd a hibat hanem magadban. neked mi a fontos? hogy masik "igenyeit" kielegisd vagy hogy jol erezd magad.

ha meg egy eve csinositod magad es meg mindig rosszul nezel ki, lehet a modszereden kellene valtosztatni. Valamit nem csinalsz jol.

2017. ápr. 26. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!