Miért kell bántani a körte alkatúakat?
Kit érdekelnek akik daginak neveznek. Téged.. MIÉRT?
Miért vagy csontika felül? Izomzat?
Én vagyok az a hozzászóló, aki szintén körte de a fenekével nincsen gondja.
Előttem válaszoló kérdésére: Én pl. felül izmosítok és alakul de a bordáim akkor is majdnem kint vannak hiába gyúrok rá szerintem a kérdező is hasonló cipőben jár.A hasam fejlődik a leggyorsabb ütemben a mellkasom izomzata meg ha belegebedek is max. alig észrevehető mértékben épül.
Világos.
24 éves ektomorf férfi vagyok, normál vékony, sportos alkattal. Oldalt áttűnik a bordáim íve.
Rátok fordítva a szót: van egy alkatotok, amivel látatlanban, szerintem szépek és egészségesek lehettek (nyilván bármilyen alkattípussal el lehet hízni, de az a nő aki figyel magára, az étkezésére és edzésére az jól fog kinézni, ha nem is fog mindenkinek tetszeni mert senki sem tetszik mindenkinek)
Köszi a választ! :)
szerintem ne a vilagban keresd a hibat hanem magadban. neked mi a fontos? hogy masik "igenyeit" kielegisd vagy hogy jol erezd magad.
ha meg egy eve csinositod magad es meg mindig rosszul nezel ki, lehet a modszereden kellene valtosztatni. Valamit nem csinalsz jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!