Miért kell bántani a körte alkatúakat?
Igazad van, sok a rosszindulatú ember, akinek a bántás a hobbija. Viszont ők BÁRHOGY nézel ki, mindig kötözködnek és beszólogatnak!!! Tudod, mikor fognak kevesebben beszólni? Ha nem érzik rajtad, h ez téged bántani fog! Ha van két ember, aki ugyanúgy néz ki, de az egyik magabiztos, a másikon meg érezni hogy a véleményekkel van elfoglalva, akkor a gyengébbiket fogják bántani - pedig ugyanúgy néznek ki! Ez tényleg így van. Ha rossz napom van, és magam alatt vagyok, én is azt veszem észre, hogy méregetnek, beszólogatnak. Amikor meg úgy kelek föl reggel, h nincs itt semmi baj velem, és emelt fejjel, kihúzva magam megyek vhova, egészen más az emberek reakciója:) Szóval tényleg nagyon sok múlik azon, h hogy érzed magad!
Amúgy én is körte vagyok, teljesen átérezlek:) Lemondtam arról, h pl. olyan combom legyen, amilyet akarok, de nem kell csak emiatt úgy öltözködni, h takargasd! Vékony csini a derekad, hát vegyél föl egy szűk pólót, senkinek nem az fog eszébe jutni, hogy nézdmár a fenekét, hanem hogy Wow de csini:))
2 ember szól be.
Az egyik nő, irigy a ruhádra az alakodra vagy csak frusztrált mert nő...
A másik férfi és meg akar dugni. Nincsen harmadik, oka van annak hogy beszólnak, és kizárt hogy pusztán azért mert az egyéni ízlésük szerint nem te vagy a világ legformásabb embere (megjegyzem, még a legszebb emberek sem tetszenek mindenkinek, nem úgy lettünk teremtve hogy mindenkinek tetsszünk, de sokaknak tetszünk legyen az alkatunk, arcunk, hajunk ilyen vagy olyan)
Férfi meglátásom.
Szerintem örülj neki,hogy körte vagy,én b*szhatom a kisebb de formás fenekem a szép combokkal, amikor az oldalamra rakódott zsírt alig tudom eltüntetni és szélesebb vagyok azon a tájon mint a pasim.
Persze fogyozok,de természetesen nem onnan menne le a hájam, hanem a combomrol meg a fenekemrol ment le az a minimális zsír, hogy még aranytalanabb legyek :)) 👍
Na akarsz cserélni egy almával?
Spanyoloknál is divat az alakformálás, csak másra gyúrnak, más a szépségideál. Több országban is éltem, tapasztalatból mondom.
A probléma itt a te fejedben van, gátlásaid lettek egyetlen ember beszólásai miatt. Ez bármely országban megtörténhetett volna, nem nemzetfüggő.
Ne másokban keresd a hibát, hanem saját gondolkodásodon próbálj változtatni, ha szükséges, segítséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!