Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A baratnomnek szova tettem...

A baratnomnek szova tettem milenne ha kicsit lefogyna. Erre o senki miatt nem fogok lefogyni nemerdekel. Pedig felszedett jo par kilot es eleg dagadt es oszinten igy nem tetszik, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 00:34
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
elbírok a döggel ;) mellèkesen kinek mi jön be, de ha szeretsz valakit elfogadod van a mai vilàgban fontosabb is mint hogy hány kg legyek, úgy gondolom amíg én jól érzem magam a bőrömben addig nem érdekel, ha a csajnak az egészségével baj lenne a + kg miatt ès rosszul éreznè magát akkor fogyni akarna, de kedves kérdező minnél jobban ba..tatod annál inkább nem fog fogyni, én is ilyen vagyok, szeretem ha úgy szeretnek ahogy vagyok, néha az önfejűségem vjsz bajba, de ilyen vagyok. amúgy én is felszedtem néhány kg-ot, pàromnak tetszik, én nem érzem jol magam így ezért odafigyelek, de túlzásba nem viszem! 166 cm vagyok kb 65kg. szerintem vagy tulzàs hogy a barátnőd olyan duci vagy nagyon rosszul esett neki amit mondtál ès már csak azèrt sem akar lefogyni, de abban kételkedem, hogy így jól érezné magát!
2015. ápr. 14. 23:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Mind tudjuk, hogy a nők teljesen logikusan gondolkodnak és viselkednek : ))))
2015. ápr. 14. 23:32
 23/24 anonim válasza:
mint ahogy a legtöbb ember csak mi érzékenyebbek vagyunk :)
2015. ápr. 15. 17:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Az biztos. De a férfiak is érzékenyek, csak néha lelki sérültek vagyunk hozzá, hogy kimutassuk vagy hogy együtt éljünk az érzelmeinkkel. Inkább serdülő módon rosszul kezeljük őket :)

Egy bizonyos érettségi szintig..

2015. ápr. 15. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!