Ha fekve is tenyérnyit tudok felmarkolni a hasamból, az már hájas, vagy csak szexin, nőiesen zsírpárnás? Anya szerint dagadt a hasam, de nekem tetszik.
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 17:10
1/6 anonim válasza:
Ha Neked tetszik, akkor ne foglalkozz senkivel! Egyébként nekem is az olyan lányok tetszenek, akiknek van a pociján egy kis háj! :) Nagyon szép lány lehetsz!!! :))
2/6 anonim válasza:
Első vagyok. Egyébként kép alapján könnyebb véleményt mondani, de szerintem nagyon szép vagy! :)
5/6 anonim válasza:
Egyre többen (főleg a túlsúlyosak) összekeverik a nőiességet azzal, hogy valakin van felesleg. Nem attól nőies valaki, mert nagy a s.gge, nagy a hasa, úgyhogy ne áltasd magad azzal, hogy te mennyire nőies vagy. Van rajtad súlyfelesleg, ez a szomorú valóság. Az más kérdés, h ezt le kell-e adnod. Ha téged nem zavar, és az egészséged sem különösebben érdekel, akkor nem kell tenned semmit. Csak ne hangoztasd, hogy ettől nőies vagy :)
6/6 anonim válasza:
akkor valszeg egy picit hájas de az szerintem inkább szexi :) ha neked is tetszik akkor meg nincs semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!