1/11 anonim válasza:
Ez nagyon szép én nekem is van a barna(Monogrammal)
2/11 A kérdező kommentje:
Eredeti? Mennyibe került?
2012. jún. 29. 22:58
3/11 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ide be is linkelek egy ilyet elérhető árút ugyanilyen csak nem eredeti: [link]
4/11 anonim válasza:
Nem tudom ajándékba kaptam!De nem hamis!Szerintem hamisat ne vegyetek mert az nagyon látszik.Most a fehér a kívánságom
5/11 A kérdező kommentje:
Nem hamisat szeretnék venni, hanem majd a középiskolai ballagásomra (és egyben a szülinapomra is) szeretnék ilyet a szüleimtől. Már régóta nézegetem és nagyon tetszik.
2012. jún. 29. 23:19
6/11 anonim válasza:
Nem rossz, de a barna nem az én színem.
Ez biztos eredeti, amit linkeltél. 250.000-260.000 Ft-ért már lehet az. XD
7/11 anonim válasza:
Szia!
Ennek a Tivoli modellnek három mérete van:PM,MM,GM
vagyis kicsi,közepes,nagy.
Egy kicsi Tivoli az Andrássy úti márkaüzletben 470.000ft.A közepes 520.000ft a nagy méret 640.000ft.
Amit linkeltél hivatalos L.V. oldal,azon is ennyibe kerülnek.Louis Vuitton-nál soha nincs árleszállítás.
Ebay-en találsz használtan ilyen modellt már 200.000ft-ért.
Esetleg más modell nem érdekelne használtan?
Mert évek óta eredeti designer termékekkel foglalkozom és van itthon pár darab garantáltan hiteles Louis Vuitton termékem.
Ha érdekel írj privit.
8/11 A kérdező kommentje:
Az Andrássy úti üzletben tényleg 470.000 Ft? Azt hittem, hogy 250-300 ezer körül lehet, mivel az oldalon annyi van feltüntetve csak fontban.
2012. jún. 30. 20:15
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Megint utolsó:)
Tavaly decemberben voltam az Andrássyn és bizony ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!