Hogy tetszik ez a táska?
Figyelt kérdés
Iskolatáskának használnám és karácsonyi pénzemből venném. A vásárlástól eltántorítani nem lehet, csak a véleményekre vagyok kíváncsi.
14/L
2011. nov. 6. 16:56
1/10 A kérdező kommentje:
RED színben venném, mivel az van készleten.
2011. nov. 6. 16:58
3/10 A kérdező kommentje:
Kifejtenétek azt is, hogy miért nem tetszik? :]
2011. nov. 6. 17:10
4/10 anonim válasza:
Nem tetszik, nem az én stílusom, gyerekes, főleg a minta.
16/L
5/10 anonim válasza:
Nekem se tetszik. Gyerekes a minta, csúnya az összes szín, az anyaga se tetszik...
17/L
6/10 anonim válasza:
Elmo nagyon tetszik, mert imádom a Muppet Show-t, de a táska nem nyerte el a tetszésemet, pedig piros a kedvenc színem. Amúgy ha neked tetszik, ne érdekeljen, hogy mások ehhez, hogy viszonyulnak. :) Ha ilyet szeretnél, szerezd meg, és hordd egészséggel. :)
8/10 halibel válasza:
Szerintem nagyon jó :) Elmo olyan cuki :))
9/10 anonim válasza:
nekem nem tetszik mert picikét gyerekes,a színe,anyaga, mintázata ,kialakítása sem jön be.
10/10 anonim válasza:
14/L
imádomm.*.*
de ami a legjobb ebbe a táskába h itt Magyarországon ritkaság és nem tucat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!