Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A baratnomnek szova tettem...

A baratnomnek szova tettem milenne ha kicsit lefogyna. Erre o senki miatt nem fogok lefogyni nemerdekel. Pedig felszedett jo par kilot es eleg dagadt es oszinten igy nem tetszik, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 00:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Elvileg az elhízottság egy állapot. Ha pl lenyiratkozik a barátod úgy, hogy már nem tetszik neked ahogy kinéz szakítasz vele? Nem, mert tudod hogy 2-3 héten belül visszanő a haja. Ugyanennyi idő alatt fogyás terén is el lehet érni szép eredményeket. A gond itt azzal van, hogy a lány nem akar. Tehát ő jól érzi magát így, és nem érdekli, hogy ez tetszik e a barátjának.
2015. ápr. 9. 15:17
 12/24 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat,17 es 167cm,nemtudom mennyi de sztem 75,80 kilo korul van...ez sok szerintem. En mar mindent mondtam futas,bicikli,kondi barmi es elmegyek vele. De nem o megsertodik ha szova teszem es azert zavaro nekem ez a dolog. Nincs onkritikaja es sokan azt mondtak neki jaj de szep vagy hasonlok elhitte es kesz... max hizni akar de fogyni nem ezt kijelentette es kb ennyi.
2015. ápr. 9. 16:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy te őszinte voltál és az őszinteség a legfontosabb. Mondd neki, hogy nem arra kéred, hogy csontkollekció legyen, de az elmúlt időkben felszedett valamennyit és így úgy érzed, hogy nem vonzódsz már hozzá annyira. Vesd fel újra az együtt sportolást, mondd hogy segítesz neki szívesen. Ha ezután is ellenkezik, akkor döntsd el vele maradsz e vagy sem.
2015. ápr. 9. 16:49
 14/24 anonim ***** válasza:
Amikor összejöttetek hány kg volt kb? 167 cm-hez a 75-80 kg nagyon sok...
2015. ápr. 9. 23:07
 15/24 anonim válasza:

"max hizni akar de fogyni nem ezt kijelentette es kb ennyi"

Hát akkor mondd neki, hogy hízzon még, minél többet:-D Sőt, kezdd el etetni. Hátha akkor meg fogyni akar majd:-)

2015. ápr. 10. 16:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha eléri a vágósúlyt annak is van előnye.

Porold le a füstölőt! :D

2015. ápr. 10. 16:23
 17/24 anonim válasza:
nagy probléma a mai világban ez a felületesség! a páromat úgy szeretem ahogy van nem a külseje fontos engem jobban vonz az a dög ami benne van persze a külső is rátesz, bár az utóbbi időben felszedett kb 15 kg-t de ugyanúgy kívánom és szeretem nagyon! szerintem csak nem vagy SZERELMES!
2015. ápr. 13. 22:50
 18/24 anonim ***** válasza:

Egy férfin valamiért elviselhetőbb 15 kiló plusz súly.

(vagy félreértem utolsó válaszolót?)

Amúgy a velejáró betegségek is olyan kívánatosak? Miért kell beteggé ennie valakinek magát? Akiben ennyire erős a gabonafüggés, nem tiszteli meg a kedvesét/házastársát annyival, hogy a múlandó kis testére legalább minimálisan odafigyel, ott a betegség felé haladó egyén felelősségét is érdemes lenne megemlíteni. Nem felszínesség kérdése, állati testtel rendezünk (és most nem arra célzok, hogy ahh de kiba szott jól nézek ki) ösztöneink vannak, szeretjük az egészséget. Talán nem véletlenül van így, talán nem is rossz, hogy így van. De minden esetre így van, ettől még mélyebbre látunk, csak 'túl sok' igényünk van..

--

Most leírom a személyes, szubjektív igényeimet: Igen, talán kicsit 'nőgyűlölő' vagyok, mert nem vonzódom az inzulinrezisztens, túlsúlyos nőkhöz (de nem tehetek róla).

Rossz vagyok, de szeretem, ha egy lány legalább minimálisan edzett (nem fitnesz, csak legyen már meg az a rendszeres mozgás, akár rendszeresebb mint a sütievés, nem olyan nagy dolog ez).

Sütés-főzés stb. már nem szempont nálam, pff megcsinálom én :D

Belső értékek: ha felhív edzőm, hogy megyek-e edzésre a telefonálás ne legyen már bizonyíték arra hogy megcsalom és hiszti alapja. Hát igen, tudom ez kicsit sok így, szóval ilyen elvárásokkal nekem valamit nagyon tudnom kell... de hát ez van. :D

És igen, az a lényeg, hogy sem a férfiaknak, sem a nőknek nem kell kihízniuk a bőrüket. Nyilván más is fontos az életben, de valaki vagy válasszon párkapcsolatot mert úgy teljesebb, boldogabb.

Vagy válasszon drogokat.

Vagy válasszon kajafüggő élvezeteket (ezt lehetne ám egészségesen is)

De nem biztos, hogy együtt lehet mindent..

2015. ápr. 13. 23:05
 19/24 anonim ***** válasza:
Utolsóval teljesen egyet értek. 17-es a benne lévő dögre hívj egy ördögűzőt :P
2015. ápr. 14. 11:53
 20/24 anonim ***** válasza:

hehe, LOL :D

Ez most eléggé megnevettetett, köszönöm :))

2015. ápr. 14. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!