Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le ilyen...

Hogyan fogyjak le ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés
Egy büfében dolgozom,ahol ugye minden van,csak egészséges étel nincs. Egész nap sütöm a finomabbnál finomabb ételeket,és bizony nem tudok ellenállni. Ráadásul minden ingyen van,bármit ehetek ihatok,amennyit csak akarok,és nem kell fizetnem érte. És ugye nekem ez remek spórolási lehetőség,hisz heti öt napot itt eszem,így otthon nem sok kiadás kell kajára. Hogyan tudnék így lefogyni? 1év alatt 20kgot híztam. Elég esetleg ha kevesebbet eszem?
2015. ápr. 8. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy ott van a kaja, neked még nem kell az egészet felzabálni!

Figyelj oda, hogy mennyit eszel és lehetöleg ne csak a legzsírosabb ételeket tömd magadba.

Keresd meg a kalóriabázis.hu-t és ott számold ki, melyik kaja hány kalória. Utána meg tudod tervezni, hogy az ottlévö ételekböl hogyan állíts össze úgy egy étrendet, hogy ne maradj éhes, és mégis beleférj a kalóriakeretedbe. Így le tidsz megint fogyni és utána meg tartani a súlyodat.

2015. ápr. 8. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen ételek vannak ott, de bizonyára vannak jobbak és rosszabbak... A zsírossal pont nincs baj, amennyiben nem eszel sok szénhidrátot, bár a mai ember tipikusan azt teszi. De még zsír- és szénhidrátdús étrend mellett sem hízol, ha nem eszel túl sokat, maximum a kiegyensúlyozatlan étrend előnytelenül alakítja át a tested s az egészséged kárát látja.
2015. ápr. 8. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Férjem 8 éve szakácsként dolgozik, szintén ingyen eszik bármit és max 2-3 kg-s súlyingadozásai vannak, ami bőven benne van az egészséges tartományban. Az, hogy bármit megehetsz nem jelenti azt, hogy meg is kell enned. Nem a körülményeket kell okolnod, hanem csakis magadat.
2015. ápr. 8. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne mentsd fel magadat eleve azzal, hogy nem tudsz ellenállni. Tessék ellenállni ! Neked az általad előállított dolog csak munka termék, az ember meg nem eszi meg a saját munkája termékét !
2015. ápr. 8. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ártana sportolni
2015. ápr. 8. 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Teljesen igaz,nekem kellene mértéket tartanom,csak nem tudom,hogy legyen több akaratom .
2015. ápr. 8. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Erre nincs trükk. Valamit vagy akarsz és megcsinálsz, vagy nem.
2015. ápr. 8. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Valakit fizetni kellene azért, hogy figyelje, és számolja, mit eszel, s nem engedi azt enni, amit akarsz. Csak kérdés, hogy ezt mennyiért vállalja valaki a nap 24 órájában?
2016. dec. 29. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!