Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen körülmények közt hogyan...

Ilyen körülmények közt hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

Szegények vagyunk és általában nem tellik másra, mint egy kis kenyérre meg kolbászra, és ezek nem éppen fogyókúrás kaják, ráadásul a mennyisége miatt a szervezetem valószínűleg a rosszab /raktározás/ üzemmódot választja. Valakinek van ötlete, hogy több pénz nélkül hogy lehetne fogyni? Anyám azt mondja, hogy nem árt egy kis éhezés, mert legalább olyankor fogyok, ugye nincs igaza?

115kg/F

2010. júl. 30. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem eszel, csak teát iszol ... Biztosan fogysz.
2010. júl. 30. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogyan hiztál el ?
2010. júl. 30. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
a zöldségek most ugyanannyiba kerülnek,mintha kenyeret vennél. egyél zöldséget,igyál teát.
2010. júl. 30. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs igaza, mert a szervezetben kódolva van, hogy ilyenkr inkább raktározza a tápanyagot.

Először is mozogj sokat! Ahhoz nem kell pénz, menj el futni, ha van biciklid, akkor kerekezz naponta egy-két órát. Otthon csinálhatsz felüléseket, illetve egyéb gyakorlatokat. Ami az étrendet illeti, biztos lehet találni olyan ételt, ami nem drága és egészséges. Például ne fehét kenyeret vegyetek, hanem rozskenyeret, azt meglehet enni light vajjal, az sem drága, és máris egészségesebb, mint a fehér kenyér kolbásszal.

Remélem segítettem valamicskét!

2010. júl. 30. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:

már bocsi, de a kolbász mióta olcsó? vegytek inkább helyette paradicsomot (a piacon most vettem 1 kilo-200ft) és azt egyétel kenyérrel kolbász helyett, már tettél az egészségedért

1 fej saláta (99 ft most a Lidl-be) vacsorára 2-3 levél saláta hozzá egy paradicsom, ha nagyon nem bírod vágsz hozzá egy-két szelet kolbász)

főzelék (tök, cukkini, paradicsomos káposzta) ezek most a legolcsóbbak

lecsó ( a paprika és a paradicsom is 200ft/kilo) hozzá egy tojás 25 ft-és azért ebből már tufsz többet csinálni9

én tegnap csináltam egy kilo paprika+paradicsomból +3tojásból egy nagy fazék lecsót, tegnap az volt a vacsora és mára még az ebéd is ai (4főnek jutott belőle)

szal igen nehéz kihozni a pénzből úgy h egészéges is legyen de nem lehetettlen

kigyóuborka (99ft)

de nem hinném h egész nap csak kenyeret meg kolbászt esztek..

2010. júl. 30. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát... 115 kilóhoz bazi sok kenyeret meg kolbászt kellett megenned, ebből a pénzből költhettetek volna értelmesebben is.

Ráadásul tévedés, ne mentegesd magad: ez nem úgy működik, hogy keveset eszel és raktároz, ezért hízol. Ha keveset eszel, fogsz. UTÁNA ha többet eszel, AKKOR raktároz, mert olyankor van fölösleges táplálék, amit azért raktározol, hogy a következő éhezést átvészeld. Ezért anyádnak félig van igaza: ha kevesebbet eszel, tényleg fogysz, de ha utána visszaállsz a szokásos mennyiségre, akkor visszahízol többet. De a súlyodat elnézve, neked VÉGLEG át kéne állni a kevesebb kajára.

Úgyhogy engem ne etess a mellébeszéléssel, egyél kevesebbet, amit ezen megspóroltok, azon vegyetek értelmes kajákat, és emeld fel a s*ggedet és sportolj.

2010. júl. 30. 11:21
 7/8 bubuzéla ***** válasza:

Ha koplalsz aztán szemét kaját eszel azzal dupla sebességgel fogsz hízni.

Kolbász helyett vegyél sovány húst, kenyér helyett hamletet és meg van oldva. Egyoldalúnak egyoldalú ez is, de a kolbász-kenyér kombó se az a változatosság. Ha még marad zsé kis zöldség is mehet, meg multivitamin csomag. Szerintem annyi pénzből, amiből elhítzál telik a normálisra is.

2010. júl. 30. 11:58
 8/8 bebe1 válasza:
Szerintem semmiképp ne koplalj,énis azt javasolom hogy egyél kolbász és kenyér helyett zöldséget,vagy kenyér és kolbászhoz egyél zöldséget.Nem csak vitaminnal gazdagodsz,de még jól is fogsz kinézni :)
2010. júl. 30. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!