Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rá tudok valamivel segíteni,...

Rá tudok valamivel segíteni, hogy a csípőmről fogyjak?

Figyelt kérdés

Tudom,nincs helyi zsírégetés.

De fogytam 10 kilót, csináltam előtte-utana képeket, és oldalról szépen látszik az eredmény, csak úgy gyönyörködöm.

Viszont szemből semmi,és nagyon zavar,hogy ilyen széles vagyok,igazaból jobban zavart,mint oldalról nézve a hasam.

Persze folytatom a diétát és várok, de valamivel rá tudok-e segíteni,hogy az úszógumi a csípőmről menjen végre, azaz onnan is?

Úgy zavar,hogy a derekam már szépen látszik, pólóban,viszont ha pulcsit veszek fel,olyan egybe vagyok még mindig,az annyira nem tapad rám és nem adja ki a szépen vékonyodó derekam.

Tudok valami gyakorlatot végezni rá, vagy fölösleges,úgyis onnan megy le előbb,ahonnan a testem akarja?

2015. ápr. 2. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Onnan megy, ahonnan a tested akarja, ez nem befolyásolható.
2015. ápr. 2. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
még mindig magas a testzsír,ezért nem értem a kérdést.
2015. ápr. 3. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!