Ez az étrend jó lesz továbbra is? Cél a szálkásítás.
Nem akarok kalóriát számolgatni igazából, úgysem tudom megfelelően besaccolni de soha nem eszek semmiből nagy mennyiséget, mivel napi 5-6x eszek.169 cm és 58 kg-os lány vagyok de a derekamon, hasamon,combomon és fenekemen vannak a zsírpárnácskák. Eddig este is faltam szénhidrátot (chips,pizza stb.) Most egy hete csökkentettem a ch-t és több fehérjét eszek, mert izmot is akarok építeni magamra.Így táplálkozom:
Reggeli:
-teljes kiőrlésű natúr gabonapehely (A zabpehelytől hányingerem van.)
-vagy 2 szelet rozs kenyér paprikával, paradicsommal, kigyóuborkával, salátával és 2 szelet csirkemellsonkával
Tízórai:
- 1 marék sótlan mogyoró
- 1 marék lenmag
- ritkán zöldalma vagy egyéb gyümölcs( kivéve banán,szőlő)
Ebéd:
zöldségek/ barna rizs, csirkével/pulykával/ tengeri hallal párolva, sülve vagy grillezve.(Zöldségből kerülöm a krumplit, kukoricát)
Uzsonna:
- úgy szint magvak vagy valamilyen zöldség. Nagyon rossz esetben még egy szelet rozs kenyér zöldségekkel megpakolva.
Vacsora:
natúr joghurt zöldségekkel, csirkemell sonkával.Általában paprikával/paradicsommal, 1-2 salátalevéllel és kígyóuborkával+ 2 tojás fehérjéje.
Reggeli rántotta se rossz.Kösz a tippet a tojásételekről :) darált húst nem igazán kedvelem.:S Ja és a folyadék fogyasztásom pedig napi 2 liter víz( több akkor se megy le ha a fejem tetejére állok) és 1 bögre zöld tea minden nélkül.
Edzés ügyileg pedig heti 5 aerob edzés és heti 4 súlyzós.
a reggelid gyakorlatilag fehérje mentes.
ezért nem 2 szelet sonka kellene abba a szendvicsbe,hanem 20deka.
a kettes kaja is fehérje mentes.
ide tehetnél 4-5 tojást,zöldséggel.
ebéd okés.
uzsonnából megint hiányzik a fehérje,ide mehetne ugyanaz mint ebédre.
vacsora.a tejszármazékok emelik az inzulinszintet gyulladásfokozóak is,a fehérje tartalmuk gyakorlatilag nulla.ezért ide is mehet 20deka hús,vagy 3-4 tojás zöldséggel.
annyi a lényeg ha összeállítasz egy étrendet,hogy minden kajálásban kell legyen 20-30 deka fehérje,minden más ezután jön mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!