Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend jó lesz továbbra...

Ez az étrend jó lesz továbbra is? Cél a szálkásítás.

Figyelt kérdés

Nem akarok kalóriát számolgatni igazából, úgysem tudom megfelelően besaccolni de soha nem eszek semmiből nagy mennyiséget, mivel napi 5-6x eszek.169 cm és 58 kg-os lány vagyok de a derekamon, hasamon,combomon és fenekemen vannak a zsírpárnácskák. Eddig este is faltam szénhidrátot (chips,pizza stb.) Most egy hete csökkentettem a ch-t és több fehérjét eszek, mert izmot is akarok építeni magamra.Így táplálkozom:

Reggeli:

-teljes kiőrlésű natúr gabonapehely (A zabpehelytől hányingerem van.)

-vagy 2 szelet rozs kenyér paprikával, paradicsommal, kigyóuborkával, salátával és 2 szelet csirkemellsonkával

Tízórai:

- 1 marék sótlan mogyoró

- 1 marék lenmag

- ritkán zöldalma vagy egyéb gyümölcs( kivéve banán,szőlő)

Ebéd:

zöldségek/ barna rizs, csirkével/pulykával/ tengeri hallal párolva, sülve vagy grillezve.(Zöldségből kerülöm a krumplit, kukoricát)

Uzsonna:

- úgy szint magvak vagy valamilyen zöldség. Nagyon rossz esetben még egy szelet rozs kenyér zöldségekkel megpakolva.

Vacsora:

natúr joghurt zöldségekkel, csirkemell sonkával.Általában paprikával/paradicsommal, 1-2 salátalevéllel és kígyóuborkával+ 2 tojás fehérjéje.

2015. ápr. 7. 19:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Vacsorára még mehet-e sovány túró és körözött?
2015. ápr. 7. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó és belefér még a túró is este, bár én magában nem bírom. Inkább cottage cheese vagy körözöttként. De ne mindig ugyanazt edd este, grillezhetsz zöldségeket, különféle húsokat, zöldséget is megtölthetsz darált hússal az nagyon finom, vagy tojásételeket természetesen kenyér nélkül. Ne legyen egyhangú, annyi a fontos, hogyha szálkásítasz akkor szigorúan alacsony szénhidrát.
2015. ápr. 7. 19:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Szénhidrátot inkább délelőttre próbáltam belőni. A sovány túrót én se nagyon bírom de hát a kreatin :D.. vagy ugyanúgy megvan cottage cheesebe és körözöttbe is?Mert azokat én is jobban bírom. Természetesen zöldségeket fehér húsokat este is fogyasztok ha marad ebédből pl. de úgy voltam vele ha ebédidőben az megfelelő akkor estére is, mivel nem a ch-ról híres. Rizst este már nem ennék persze köretnek.
2015. ápr. 7. 19:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Reggeli rántotta se rossz.Kösz a tippet a tojásételekről :) darált húst nem igazán kedvelem.:S Ja és a folyadék fogyasztásom pedig napi 2 liter víz( több akkor se megy le ha a fejem tetejére állok) és 1 bögre zöld tea minden nélkül.

Edzés ügyileg pedig heti 5 aerob edzés és heti 4 súlyzós.

2015. ápr. 7. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

a reggelid gyakorlatilag fehérje mentes.

ezért nem 2 szelet sonka kellene abba a szendvicsbe,hanem 20deka.

a kettes kaja is fehérje mentes.

ide tehetnél 4-5 tojást,zöldséggel.

ebéd okés.

uzsonnából megint hiányzik a fehérje,ide mehetne ugyanaz mint ebédre.

vacsora.a tejszármazékok emelik az inzulinszintet gyulladásfokozóak is,a fehérje tartalmuk gyakorlatilag nulla.ezért ide is mehet 20deka hús,vagy 3-4 tojás zöldséggel.

annyi a lényeg ha összeállítasz egy étrendet,hogy minden kajálásban kell legyen 20-30 deka fehérje,minden más ezután jön mellé.

2015. ápr. 10. 19:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszod!:) Megpróbálom bár a húsért nem vagyok teljesen oda.Lehet inkább akkor fehérjeporral helyettesítek 1-2 alkalmat.
2015. ápr. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!