Borzasztó vagyok, mit tegyek? Bővebben lent.
160 cm vagyok és a sulyom 77-82 kg között ingadozik. Mindig belekezdek egy általam kitalált diétába, de nem birom sokáig és visszahízom.
A diétám a következő:
regelre semmi, vagy alma, esetleg energiaital
ebédre amit anyu főz
vacsira csak gyümi
néha tornázom.
Ezzel egy hét alatt lemegy 2-3 kg, és akkor elbizom magam, hogy dejo, meg milyen könnyü, ezért jutalmul megeszek valami édességet. De ha megettem akkor meg olyan érzésem van hogy már ugyis mindegy, ezért még eszek és eszek és eszek. Ez után már nem tudom folytatni, és minden visszajöm abbol amit leadtam. Kb 2 hét mulva ujrakezdem és kezdődik minden előlről.
Ez igy megy már majdnem fél éve.
A leghoszabb idő amig birtam a diétát az 2 hét volt, 83 ról fogytam le 77 re, visszahiztam 82 re.
Nincs akaraterőm, nincs kitartásom hogy folytassam. szerintetek mit tegyek. Nyárra leszeretnék fogyni, mert imádom a vizet, meg a nyarat, a tengert, meg ilyesmi, csak sohasem merek menni sehova mert szégyenlem a testem.
Kérlek segitsetek

19.32-es vagyok, akit 35%-ra lepontoztatok.
Nos az én diétámmal egy orvos/!/ barátnőnk majdnem 70 kg-ot fogyott. Ehhez mit szóltok, kisokosok?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!