Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Borzasztó vagyok, mit tegyek?...

Borzasztó vagyok, mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és a sulyom 77-82 kg között ingadozik. Mindig belekezdek egy általam kitalált diétába, de nem birom sokáig és visszahízom.

A diétám a következő:

regelre semmi, vagy alma, esetleg energiaital

ebédre amit anyu főz

vacsira csak gyümi

néha tornázom.

Ezzel egy hét alatt lemegy 2-3 kg, és akkor elbizom magam, hogy dejo, meg milyen könnyü, ezért jutalmul megeszek valami édességet. De ha megettem akkor meg olyan érzésem van hogy már ugyis mindegy, ezért még eszek és eszek és eszek. Ez után már nem tudom folytatni, és minden visszajöm abbol amit leadtam. Kb 2 hét mulva ujrakezdem és kezdődik minden előlről.

Ez igy megy már majdnem fél éve.

A leghoszabb idő amig birtam a diétát az 2 hét volt, 83 ról fogytam le 77 re, visszahiztam 82 re.

Nincs akaraterőm, nincs kitartásom hogy folytassam. szerintetek mit tegyek. Nyárra leszeretnék fogyni, mert imádom a vizet, meg a nyarat, a tengert, meg ilyesmi, csak sohasem merek menni sehova mert szégyenlem a testem.

Kérlek segitsetek

2010. febr. 18. 19:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

19.32-es vagyok, akit 35%-ra lepontoztatok.

Nos az én diétámmal egy orvos/!/ barátnőnk majdnem 70 kg-ot fogyott. Ehhez mit szóltok, kisokosok?

2010. febr. 19. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Ahogy a mondás is tartja!!!Reggelizz úgy mint egy király, ebédelj úgy mint egy polgár és vacsorázz úgy mint egy koldus!
2010. febr. 19. 16:34
 13/13 anonim válasza:
A reggeli a nap legfontosabb étkezése!Szóval reggel nem elég ha egy almát megeszel vagy iszol energiaitalt!Az alma savat termel ami nem jó nap elindulásához!Az energiaital meg hatalmas hülyeség!Nem azt mondom én is szeretem és szoktam is inni de nem reggel!Reggelire mindig egyél valamit!Pl: jóreggelt kekszet(ami egészséges és egyáltalán nem hizlal és van sok fajta ízbe)vagy megteheted h szendvicset egyél!Ha van otthon teljeskiörlésű kenyér (tudod az a magos, barna, rozsos kenyér) semmi képen se fehér, de még barna se!A zsömi meg a kifli pedig ki va zárva!Szóval ha 1 szelet teljeskiörlésü kenyérre teszel májkrémet az finom is nem hizlal és a gyomrod se lesz üres!A reggeli energiaital helyett pedig próbáld meg beiktatni a tejet vagy kakaót!Ami nagyon jó ha reggelente csak egy bögrével iszol!És hát ugye vacsira azt szel amit anyukád főz :/ Nos az nem mindig jó mert például ugye fogyni akarsz akkor nem szabad enned tésztát!Az hizlal a legjobban!Próbáld meg a családodat is az egészséges étkezésre tanítani és főzzetek úgy ami neked is jó!Mond meg anyukádnak h te mibe fogtál bele!a zöldségeket is lehet fincsin tálalni!pl:vajban párologtatva...húst is ehetsz!Persze nem rántothúst mert abba van liszt! HAnem natúr vajon vagy roston sült CSIRKÉT vagy PULYKÁT!Disznót ne!Ha úgy van uzsira még ehetsz egy joghurtot!Az nem hizlal!Vacsorára jó ha gyümölcsöt eszel!De ne egyél még azt se este 7 után!Mennyél le konditerembe, vagy mennyél le futni olyan 6 körül az hangulatos!Vagy kérd meg a tesitanárodat vagy akár engem :)hogy írjoon neked pár gyakorlatot amit esténként és reggelenként meg tudsz csinálni 5 perc alatt!Ez így már 10 perc!És ugye a napi 30 perc sport kell az egészséghez és a fogyáshoz!Menny el 20 percet bicajozni vagy edzőterembe vagy úszni,kosarazni,röpizni...Ha valami nasira lenne szükséged akkor egyél meg egy műzliszeletet,banán csipszet,jóregóelt kekszet..de egy szelet csokit is ehetsz nem fogsz meghízni egy szelet csokitól!De akkor csak egy héten egyszer mondjuk hétfőn egyél meg egy szeletet semmi képen se pénteken vagy hétvégén!És tudjál megállni!És utána menjél el futni vagy valami sétálni!Akaraterőd van ha akarod!Gondolj arra mindig ha nem csinálod meg a napi 30 perc tornát, nem iszol meg napi 2 liter vizet (csak vizet mert az nem cukros)vagy eszel egy szeletnél több csokit és nem csak egy héten 1 szer gondolj magadra és a nyárra!És persze arra hogy ez minde lerakódik a szívedre és akár szívrohamot is kaphatsz!:( És ez így van!Rengeteg tinilány szenved ebbe és sajnos sokan meg is haltak már!Na ezért legyen akarat érőd!Az életért!A boldog életért!remélem segítettem!Próbáld meg betartani!
2011. jún. 22. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!