Akik hamar fogytak, hogyan?
Figyelt kérdés
Akiknek 2-3 hónap alatt sikerült leadni 10-15 kg-ot,azok hogy csinálták?Van olyan, aki 70ről fogyott 10-15 kgt?Ha igen hogy?mennyi idő alatt??Én 161 cm és 72kg vagyok.
20Ł
2010. febr. 18. 17:04
1/4 anonim 

válasza:

Kihagytam a vacsit, ill. ha nagyon éhes voltam, ettem vagy 2 almát, az eltelített. Reggel ettem a hízlalósabb kajákat, és a nap folyamán haladva egyre kevesebbet és könnyebbet ettem. Úgy 4 után már nem is volt nagyon szükségem semmire, inkább csak folyadékra. Sokat ittam.
Emellett pedig sportoltam. Napi 45 perc aerob mozgást végeztem (ellipszisgép, futógép). Sajna mozgás nélkül sz.rt sem ér az egész.
2/4 anonim válasza:
Én csak 7-8 kg-t fogytam, úgy, hogy szinte nem is reggeliztem meg nem is vacsoráztam.(egyszerűen nem voltam éhes) Délután mindig mentem a haverokkal focizni, szerintem ez is segített egy kicsit. Ez ősz elején történt mindössze másfél hét alatt. 69 kg-ról sikerült lefogynom 61, 5 kg-ra. :D Azóta sajnos visszahíztam mert csak itthon tespedek és unalmamban eszek. :S Egyébként kb. ilyen volt az étrendem: reggeli: max. müzli, ebéd: feleannyi kaja, mint amennyit azelőtt ettem, vacsora: semmi.
3/4 anonim 

válasza:

75 kg voltam május elején, június közepén már csak 60. Akupunktúra + szigorú diéta. Fontos hogy mozogj közben, vagy mellből és izomból fogsz fogyni ( ez szerencsére nem személyes tapasztalat : ) ). Elszántság kell hozzá, de már az első két-három kezelés után látványosan összeesik még az arcod is. most ugye február van, és még mindig nem szedtem vissza 1 kilót sem, pedig már nem is figyelek, mennyit eszem, és mit. de az elején a diéta rászoktat a kevés kenyérre és -egyéb tésztafélére, valamint a sok zöldségre. én 15 és 20 közötti lány vagyok, tehát 20 évesen is sikerülhet :) sok szerencsét :)
4/4 anonim 

válasza:

Persze, hogy lehet 70-ből 10-et leadni, de nem mindegy mennyi idő alatt. A gyors fogyás nem jó. Vissza fog jönni. Inkább a lassabb, de tartósabb módszert válaszd. Nem hiszem, hogy az a 1-2 hónap olyan sokat számítana. Én anno 4és fél hónap alatt fogytam 18-kgot. Normális diétával (ettem én mindent, csak főleg délelőtt, na jó csokit nem, mert szerencsére egyébként sem szeretem), és heti 4x jártam edzőterembe. Azóta tartom ezt a súlyt, néha csúszik fel max. 3 kg, de az le is megy. Áldom az eszem, hogy normális fogyit csináltam akkor, és most nem kell jojóznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!