Lehet fogyni a hastánctól?
Figyelt kérdés
Nagyon vastag a derekam, és arra lennék kíváncsi, hogy használna-e ha hastáncolnék.2007. okt. 31. 19:36
1/12 anonim válasza:
ártani nem árt az biztos. szerintem használ, de nem 100%
2/12 anonim válasza:
Szerintem biztos,hogy egy idő után fogynál!!
3/12 anonim válasza:
biztos segít, de csak ha mellette nem eszel sokat. ha mondjuk négyezer kalóriát megeszel mellette naponta, akkor semmit nem használ
4/12 anonim válasza:
Egy unokatestvérem 12 kilót fogyott vele fél év alatt úgy, hogy nem változtatott semmit a megszokott életmódján (nem diétázott, nem fogyókúrázott, nem sportolt mást). Tehát határozottan állítom, hogy lehet! Minden apró izmodat megmozgat, arról nem is beszélve, hogy az apró rángások olyan hatással vannak a szervezetre, mint a fogyasztó masszírozás, hiszen annak is az a lényege.
5/12 anonim válasza:
NEm. Diétával, súlyzós edzéssel és aerob edzéssel lehet fogyni.
6/12 anonim válasza:
sztem fogyaszt... mivel a hasizmod eléggé megmozgatja.. hasra tuti fogyás.... és valjuk be sexy ha egy csaj ilyet is tud^^ de ez egyéntől is függő...
7/12 anonim válasza:
nincs lokális zsírégetés, hiába dolgoztat egy izmot, az azt takaró zsírréteg nem tűnik el, csak diétával és testmozgással
8/12 anonim válasza:
Ne mondjad má hogy a hastánc nem testmozgás!!Meg hogy ezzel nem lehet fogyni!! Ilyet csak oylat mond,aki sose csinálta!Persze,ha fogyni akarsz,nem kell zabálni mellette,hanem diétázni az oké,de egy hastánc még ott is megmozgat ahol nem is hinnéd!És nyilván ha fogysz,nem csak a hasról megy le,hanem mindenhonnan mert az igaz hogy nincs olyan hogy csak a hasmról akarok...viszont a hastánc az kemény!!Csináldd csak diétával persze!
9/12 anonim válasza:
Én több mint másfél éve hastáncolok...nekem már az első félév után észre lehetett venni a változást (de nem kell nagy fogyásra gondolni)
A változás attól függ hogy mennyi időközönként hastáncol az ember és mennyit és persze az ember alkatától is függ h mennyire hajlamos könnyen fogyni...Ártani nem árt, ha másnak nem is, kikapcsolódásnak, időtöltésnek, szórakozásnak tökéletes :)
10/12 anonim válasza:
Nekem van itthon hastáncos dvd-m és itthon csinálom, kb 3 honap alatt 5-7 kg ot adtam le,és igen is hatásos ráadásul annyira kitudsz kapcsolni közben,hogy az hihetetlen,mintha megállna a világ!:) Én nagyon élvezem(nemrég kezzdtem ujra csinálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!