Milyen ételek jó szénhidrátforrások?
Azt vettem magamon észre, hogy ha nem eszek elég szénhidrátot ( 100 gramm alatt) pár nap múlva nem érzem túl jól magam és érzem hogy kéne. Emellett az a problémám, ha egy étkezéshez pl tk kenyeret eszek, hamarabb megéhezem, mintha fehérje és zsírdúsan ettem volna ugyanannyi kalóriaértékben. A zabpelyhet meg nem is értem hogyan tudják sokan reggelire mindig azt enni, mivel én azután nem sokkal mardosó éhséget szoktam érezni, nem is fokozatosan leszek utána éhes. Gyümölcsök után is hamar megéhezem.
Ti hogy vagytok ezzel? Ti pl. zabpehely után sokáig tele vagytok?
Nekem ugyanez.
Zab- negyed óra múlva farkas èhes vagyok.
Gyümölcs: szintén. Ezért nem is eszek semmilyet,csak fölösleges kcal be v it el nek érzem, ami helyett ehetek mást, és talán jól is lakok tőle. Egyátalán nem laktat.
Én reggel kávét iszom,az jobban eltelít,meg túrót eszek,light joghurttal.
Tízóraira meg tk zsemlét/kiflit, 2darabot,sonkával, zöldséggel.
És nem érdekelnek azok,akik azt mondjàk, ezekről teljesen le kell mondani. Enélkül nem tudok délelőtt jól lakni,munkában meg nem fogok éhezni, na meg nincs is úgy szünetem, hogy meg tudjak enni egy salit vagy akármit, a helyemen meg marad a szendvics.
A keretembe befér, úgy alakítom az ebédet, uzsit meg a vacsit,hogy az a reggeli ch mennyiség beleférjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!