Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogy a csípőm?

Miért nem fogy a csípőm?

Figyelt kérdés

3 hónapja diétázom,sokat edzek,sok vizet iszom,járok szaunába,úszni.Centivel mérem magam,a csípőmből is fogytam 6 centit,de másfél hónapja ugyanannyi.Még 5 centit le akarok dobni,mit tegyek?

Lehet hogy a sok guggolástól?Kerekedik a fenekem és azért nem mutat kevesebbet a centi?

2015. ápr. 1. 13:46
1 2
 1/15 anonim válasza:
sok sok torna, sajnos csípőből a legnehezebb fogyni, viszont vannak gyakorlatok amikkel lassan, de lehet formálni, csak kitartónak kell lenni. biztos menni fog:)
2015. ápr. 1. 13:49
 2/15 anonim ***** válasza:

Azt te látod hogyan változik a tested, izomzatod edzés - diéta mellett.

Én újragondolnám a diétát is, ha nincs megfelelő ütemű változás.

2015. ápr. 1. 15:01
 3/15 A kérdező kommentje:
De van változás! 15 kilót fogytam,a derékbőségem -8cm,a combom -5,a csípőm is -6 centi.De egy ideje nem megy lejjebb.A derekamon és a combomon is mérhető a fogyás,csak a csípőmön nem egy ideje.
2015. ápr. 1. 15:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Akkor testalkat.
2015. ápr. 1. 15:14
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Hát szerintem a széles csípő, nagy, kerek fenék kombinációnál nincs szebb egy nőben. Részemről örülök neki, hogy nem sikerül leadnod.:)
2015. ápr. 1. 15:57
 6/15 anonim válasza:
#5 Nem neked akar tetszeni. A véleményed irreleváns.
2015. ápr. 1. 18:05
 7/15 anonim ***** válasza:
21%

Persze, a nők nem akarnak tetszeni amúgy semmilyen férfinak.

Hanem nőstény pingvineknek

[link]

2015. ápr. 1. 18:09
 8/15 anonim ***** válasza:
6, ugyanezzel a logikával a te véleményed az irreleváns.
2015. ápr. 1. 22:55
 9/15 anonim ***** válasza:
szerintem a sportolason kéne valtoztatnod, valtozatos legyen kulonben megszokja a szervezet és..
2015. ápr. 2. 16:57
 10/15 A kérdező kommentje:
Biciklizek,súlyzós edzés heti 3x, jógázok és járok úszni is.Emellett még pörgős is vagyok,nem szoktam ücsörögni,mindig csinálok valamit.
2015. ápr. 2. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!