Ez igy eléggé fogyòkúrás?
Szia!
Nem tudom milyen 'fogyókúrát' követsz, én biztosan nem ajánlanám senkinek, hogy zsemlemorzsába forgassa a húst, és rizst egyen mellé.
Egyszerűen azért, mert értelmetlennek tartom. Minek megenni mondjuk 20g zsemlét? Jóllakik tőle az ember? Nem. Kell a benne lévő glutén? Csak kárt okoz. Akkor mi értelme ennyi rossz minőségű búzának? Van egyáltalán értelme? Valakinél ez is pajzsmirigy problémát okoz, nehezíti a fogyást.
Akkor a rizs helyett például miért nem jó a karfiolrizs, ha már fogyás a cél. Az nem vált ki akkora inzulinválaszt mint a rizs, több mikrotápanyag van benne.
A zsírszegény táplálkozás hatásainak meg nézz utána szerintem. Csirkemell és rizsevés után valószínűleg hamar meg fogsz éhezni, ha zsírosabb húst ennél, jobban táplálnád a szervezetedet hízás okozás nélkül
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__64..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!