Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez igy eléggé fogyòkúrás?

Ez igy eléggé fogyòkúrás?

Figyelt kérdés
Csirkemellet eszem ùgy elkészìtve, hogy elsőnek zsemlemorzsaba majd tojàsba és aztàn megint zsemlemorzsàba teszem. Nagyon finom. De ez elég diétàs? Salàtàval vagy parolt zöldséggel vagy rizzsel eszem àltalaban 1 màsfél szeletet eszek egy kajàra. egy nap egyszer vagy max kétszer. Ès ha halfilét készìtem ugyan ìgy?! Fogyòkùràhoz jò ez? Persze edzek is mellé.. futok és felüléseket is csinàlok..Jöhetnénk fogyòkûràs hùsos zöldséges receptek is. Köszönöm előre is a vàlaszokat. :)
2015. jan. 15. 10:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom milyen 'fogyókúrát' követsz, én biztosan nem ajánlanám senkinek, hogy zsemlemorzsába forgassa a húst, és rizst egyen mellé.

Egyszerűen azért, mert értelmetlennek tartom. Minek megenni mondjuk 20g zsemlét? Jóllakik tőle az ember? Nem. Kell a benne lévő glutén? Csak kárt okoz. Akkor mi értelme ennyi rossz minőségű búzának? Van egyáltalán értelme? Valakinél ez is pajzsmirigy problémát okoz, nehezíti a fogyást.

Akkor a rizs helyett például miért nem jó a karfiolrizs, ha már fogyás a cél. Az nem vált ki akkora inzulinválaszt mint a rizs, több mikrotápanyag van benne.

A zsírszegény táplálkozás hatásainak meg nézz utána szerintem. Csirkemell és rizsevés után valószínűleg hamar meg fogsz éhezni, ha zsírosabb húst ennél, jobban táplálnád a szervezetedet hízás okozás nélkül

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__64..

2015. jan. 15. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!