Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Eleggé nagy a hasam 14 leszek....

Eleggé nagy a hasam 14 leszek. (Tobi lent)?

Figyelt kérdés
Van ilyen kondi terem szerűség. Ott elég drága de ha ilyen ,,csoportosan" akkor olcsóbb.. De nem akarok ilyen izzadó férfiakkal eggütt ott izélni.. Gyerek vagyok . de nagyon le akarok fogyni. Milyen modszerekkel lehet? Nem eszek sokat mostanában és futok is, de nem fogyok. 75 kg elég sok ilyen kis korban
2015. jan. 1. 13:35
 1/1 anonim válasza:
Szia. Én 13 vagyok és lány! Nekem is voltak ilyen gondjaim és csak azt tudom neked mondani hogy nyugodtan menjél a konditerembe mert nem azt fogják nézni hogy mennyi idős vagy, hanem azt hogy teszel azért hogy egészséges legyél. Az étrended legyen változatos és ne hagyd ki reggelit. A vacsorádat próbált 5-6 óra közé tenni és ne egyél sokat ilyenkor! Hidd el, ha eléggé elszánt vagy akkor sikerülni! Nekem sikerült 2 hónap alatt 9 kilót leadni és ez még csak a kezdet volt! Azóta sokkal több lement. Ja és még valami, igyál sok vizet! Csak ne edzés után mert a viz meggátolja azt hogy az elégetett zsir (izzadság) kijöjjön. Várjál 10 percet és annyit ihatsz amennyit akarsz :) sok sikert.
2015. jan. 1. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!