Ha 170 cm és 73 Kg (15 F) vagyok eléggé izoms és enyhén szállkás, akkor hány kilónál leszek nagyon szállkás, tehát hány kilónál éri el a testzsírszázalékom a 9-10 %-ot?
Figyelt kérdés
Vagy nézzünk egy ugyan ilyen testfelépítésű embert ugyan ennyi kilóval, akkor hány kilót kéne még fogynia, hogy elérje a 9-10 %-os testzsírt?
Előre is köszi!
2010. aug. 11. 00:17
1/3 anonim válasza:
ha 9-10%os testzsírod sincs meg biztosan nem vagy nagyon szálkás.Olyan 10körül mondják hogy szálkás az 5-6 a nagyon szálkás.A 3körüli pedig egy testépítő a versenyeken
A kérdésre pedig annyit hogy erre vannak kalkulátorok használd őket.Megméred a testzsírodat most.Kiszámolod az ideális súlyodat.Abból meg kb ki tudod következtetni hogy mennyit kell még fogynod
2/3 anonim válasza:
65 körül, lehet hogy kicsit alatta. Az az igazság hogy amit leírtál, ebből egyáltalán nem lehet tudni hogy hogyan nézel ki.
3/3 anonim válasza:
Nekem a testzsírom 12%,és tökre nem vagyok izmos,vagy legalábbis nem látszik,erösnek erös vagyok,de kivülről smemi extra,persze zsir sincs.20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!