Hogyan csökkenthetem a testzsírszázalékom?
És az mindegy, milyen sport? Én most DVD-re tornázok napi 20 percet, elég jól megizzaszt, gondolkoztam még mellette futáson és ugrálókötelezésen, valamint jógán.
Nagyon kevés szénhidrátot eszek, este már semennyit se, de napközben is max. barna rizs nagyon kevés ebédre köretként, meg tízóraira graham kenyér. Gyümölcsöt is nagyon keveset eszek, igyekszem sok fehérjét és zöldséget enni inkább.
ne vágd ki teljesen a szénhidrátokat az étrendedből, azok látnak el elsődlegesen energiával. ráadásul a zöldségek tele vannak velük.
egyél a szükségleted alatt 500 kcal-al minden nap, ebbe számold bele a mozgást is, egyél elegendő fehérjét (testúlykilogrammonként 1 g-t, grammja 4kcal), a fennmaradó részt fele-fele arányban (lehetőleg) komplex szénhidrátokkal és zsírral töltsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!