Miért nyalja a t-mobile a samsung hátsó fertályát ilyen akciókkal így karácsony előtt? (Lent) Nem fogy a galaxy ace és a galaxy y eléggé?
Ezt marketingnek hívják.
Ha nem esett volna le, a bevétel a lényeg és nem te.
Azért érdekes, hogy samsung esetén ott a kínálatban az ace és az ace 2 + a galaxy mini + a mini 2...
Sony esetén már baromira nincsenek a sokkal jobb 2011-es modellek pl. xperia ray, live with walkman stb.
Bár ez szvsz nem marketing, csak baxták elvinni a t-mobile raktárából a sok f.st, pl. ace, vagy y.
A sok nem hozzáértő majd most elviszi...
Mert ilyenkor ígyis-úgyis több telefont adnak el így meg azokra is lecsapnak amit amúgy nem biztos,hogy elvittek volna pl. kiszórnak pár samsungot.
Amúgy a Note 2 tényleg jó,de mást nem biztos,hogy vennék.
Én a t-mobile-nál dolgozok, de csak egy szervízben.
Nem a note 2 meg az s3 miatt találták ki az egészet.
Tudom, hogy ott rohad rajtuk a sok olcsóbb samsung. Ennyi...
De azt nem tudom, hogy a tavalyi sony-kat, pl. ray, xperia mini/mini pro, live with walkman, arc, arc s stb. miért dobálták ki, míg a samsung 2 éves modelljei miért vannak a kínálatban...
Pontosabban tudom, de majd késöbb leírom...
"Hát persze,de mindenre mondják,hogy 0 Ft csak a kisbetűvel írott havi törlesztő az amit elfelejtenek."
Domino csomagban se kapni...
Na leírom:
Sok munka nekik kiadni a sony telefonok frissítéseit (4.0) és azok különböző sony által kiadott verzióit.
Kényelmes nyomatni az ace-t és társait amikre már nem lesz semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!