Milyen telefont kérjek?
13 éves lány vagyok,és már jó lenne egy új telefon ( okostelefon,wifis,érintőképernyős,max 50.000 ft )
a mostani telóm már elég vacakul néz ki,és a szüleim megengedték hogy kérjek 1-et! :)
ot995
ez sztem nem csajos telefon, de a kategóriájában jó
55.000-ért tudok egy nagyon jó telefont ajánlani, de ha 50.000 max, akkor az xperia minit vagy a lvw-t kérd. egyébként minden androidos telefon okostelefon, érintőképernyős, és wifi van benne.
Jó tanács: ALCATEL és Hauweii telókat ne kérj!
Suerintem is az xperia u-t vedd, mert az messze a legjobb ennyiért.
Egyébként mi a bajod az xperia-kal? Az u kapható fehérben, és az alsó sapkáját is lehet cserélni fehérre, feketére, és rózsaszínra. Ezekkel szerintem elég lányos kombinációt lehet összeállítani.
És hidd el, az xperia-k nagyon jók, nem véletlenül ajánlott itt szinte mindenki xperia-t, csak a live és az xperia mini pro az 40000 körül van.
A galaxy mini 2 az meg nagyon nem éri meg, ugyan olyan képességű, sőt még jobb is az xperia tipo, ami 35000-ért már kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!