Milyen telefont kérjek karácsonyra? Iphone 4s vagy iphone 5 re gondoltam. VÉLEMÉNYEK RÓLA?
Kérni lehet! :) Te is ilyen villogó divathülye vagy,mi?Azt gondolod,hogy ettől több barátod,csajod lesz?Tévedsz!!!
Ha telefont akarsz inkább egy Lumia 920-at kérj,mert mindkét iPhone-t simán veri,mindenben!
Kérj inkább egy SIII-at. Olcsóbb és jobb is egyben.
Iphone 5 nagyon spontán kopik, a map-ja fos.
Nekem volt iphone-om, megmondom nagyon nem szerettem.
Ha a kettő közül kell választani akkor vegyél 4s-t. Ugyanaz mint az 5, csak fél centivel kisebb.
Azon a picike méretkülönbségen kívül semmi jelentős különbség nincs a kettő között.
Ne a márkát nézd, mert nem az a fontos.
utolsó: semmiben sem jobb
volt dolgom androiddal , nem tudom ,hogy a samsungokon vagy a htc-ken ,hogy van optimizálva, de a sony-n szörnyen , annyira sz*r hogy az már fájdalom 2 magos procival akad a menü , hibákat dobál ki ,h 1-2 xy sony alkalmazás leáll...
a sim kártyát akkor érzékeli amikor neki jól esik.
egyébként meg: az iPhone 5 teljesítményben az összes androidot veri (geekbench adatok), tökéletesen van optimizálva a rendszer -> nem lassul még ha telepakolod appokkal vagy ha 30 van kinyitva , semmit sem érzel.
Kamerájánál nincs jobb az androidosok közül (a lumia 920 nak jobb - csak kicsit , de akkor is jobb)
Kicsit helyre szerettem volna tenni az iPhone / apple hatereket.
De én is inkább a Lumia 920 at ajánlom , nekem nagyon bejön a metro kezelőfelület és maga a telefon is egy csoda kijelzője marhajó, kamera szintúgy.
A probléma az, hogy valószínűleg ki sem tudnád használni a telefon tudását. Netezésre, zenehallgatásra egy olcsóbb telefon is megfelel, a játék meg szerintem gépen élvezetes, sokkal jobban látni a grafikát. Meg gondolj bele: ha ellopják/javíthatatlanul tönkremegy, az azért elég nagy kár. Te nem sajnálnád, hogy annyi pénzt kiadtál érte?
Van az IPhonetól jobb. Hiába nem tetszik ez a tény egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!