Voltam bulémiás és voltam anorexiás is, úgyhogy nekem ne magyarázz. Nem azért nem eszel mert nem tudsz, hanem mert nem akarsz. Gyerekes picsogás az egész, mert 18 éves létedre óvodás ként kezeled a problémáidat. Hozd rendbe az életed, ha nem megy akkor meg keress pszichológust.
Sugarzik beloled a gonoszsag. En nem tudom miert van benned ennyi feszultseg, hogy egy idegenen toltod ki de kimelj meg tole kerlek!
Ha voltal anorexias ( amir ketlek picit, hisz akkor megertobbnek kene lenned ugy gondolom) akkor nagyon jol tudod korulbelul mit erzek.
Vagy mihez hasonlot...
Veled nem nyitok vitat errol ne haragudj.
2015. márc. 31. 17:27
14/19 anonim válasza:
Ez csak nyavalygás.
2015. márc. 31. 20:05
15/19 anonim válasza:
Ja, és mielőtt nekem esnél: én most írtam először, az előbbieket másik 77%-os kommentálta.
2015. márc. 31. 20:05
16/19 anonim válasza:
Elég hamar, de én megyek is és eszem egy kicsit :3
Mert nem vagyok idióta, tükörmániás tiniliba ^^
De te megnyerted idén a Darwin-díjat.
2015. ápr. 1. 15:26
17/19 anonim válasza:
Az hogy éhen halsz, hogy szörnyű betegségeid lesznek, lelassul az anyagcsered, mindenki bolondnak fog tartani, meddő leszel, nem lesz pasid, hullani fog a hajad es meg lehetne sorolni. Ha köver vagy azon fogyókúraval lehet segiteni, de nem igy!!!!!
2015. jún. 29. 11:02
18/19 anonim válasza:
kitartás és akaraterő kérdése!
megértelek..
2015. júl. 4. 19:32
19/19 anonim válasza:
Igaz hogy el telt azóta két év, de nekem is volt ilyenem, először mikor anyukám korházba került és mondták h meg fog halni vizen és pirítóson éltem de azt is ép h le tuszkoltam, és most is ez van nyár óta h ha eszem hányingerem van nem esik jól utána bűntudatom van és el kezdek tornázni és fogytam 5 kilót igy most 47 kiló vagyok, igen depresszióval küzdöttem sokáig, és utáltam magam, de igazából az hogy érzem a csontjaim ahogy a bőrömhöz érek vagy ritkán látom a tükörbe h én tényleg vékony vagyok akkor rá jöttem h igen muszály enni, minden evés előtt szedj be B6 vitamint (hányinger csillapítót) és egy idő után jobb lesz, nekem ez segitett és most híztam 50 kilóra vissza viszont egy idő után abba kell hagyni a gyógyszer szedését és akarat erő kérdése h bent van vagy kint, szóval ha még ebbe szenvedsz ki tartást! :) 17 L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!