Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kórházba fog kerülni?

Kórházba fog kerülni?

Figyelt kérdés

160 cm magas a lány kb, 49-50 kg körül van.(vékony de egész izmos testalkata van) Beköltöztem a kollégiumba, mióta itt vagyok, vagyis majdnem egy hete semmit nem evett. Max. napi egy almát, de ezzel is sokat mondtam. És elég kevés folyadékot iszik. Elmondása szerint neki így jó. Beszélgettem a többi lánnyal...állítólag azért csinálja, mert a volt barátja dobta és hozzátette szakításnál, hogy a vékony lányokat szereti. De nem ez a lényeg most. Hanem, hogy ha így folytatja be fog kerülni? El fog ájulni? Rám úgysem hallgatna amúgy, de barátainak szeretnék szólni, csak tudnom kéne a következményeket, hogy ne csak a levegőbe beszéljek.

Előre is köszönöm a választ!

19/L

2012. máj. 4. 00:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg csak futó hóbort,nyilvános szenvedés,hiszti.

el fog ájulni persze,aztán majd hazamegy,pátyolgatják,megkapja a figyelmet amit akar és rendbejön.

ennyi miatt nem mondanám anorexnek.

2012. máj. 4. 00:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Az első napokban én is ezt gondoltam. De mikor szólunk neki, hogy egyen vagy megkínáljuk kávéval vagy bármivel akkor úgy tesz mintha tök természetes lenne, hogy nem eszik.

Szoktam látni, hogy szédeleg, és mikor mondom neki, hogy üljön le picit, akkor csak mosolyog és szól, hogy ne aggódjunk feleslegesen majd lefekszik aludni.

2012. máj. 4. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
hülyeség koplalással diétázni de ez még lehet tudatos és nem szellemi betegség, viszont ha 45kilósan is ezt csinálja akkor már el lehet kezdeni észheztéríteni mert aki anorexiás lesz az van hogy hiába kerül kórházba nem tudják megmenteni, vagy kórházba sem kerül mert elzárkózik a külvilágtól és nincs aki bevonszolja. mire valakiről már bebizonyosodik hogy anorexiás, 20évvel simán lerövidíti az életét és tönkreteszi a fiatalkorát.
2012. máj. 4. 00:39
 4/7 anonim ***** válasza:
lehe, hogy csak a szerelmi csalódás váltja ki belőle.. elöbb-utobb rosszul lesz és ahogy az első is megirta, majd akkor megkapja az ápolgatást, és szeeetett és abbahagyja a koplalást.
2012. máj. 4. 06:48
 5/7 anonim ***** válasza:

A szerelmi csalódás rám is olyan hatással van, hogy az étvágyam a béka sejhaja alatt. A folyadékpótlást is tudatosan kell intézni, egyébként azt se tenném.

Egyfajta önmarcangolás, illetve a stressztől az emberek egyik csoportja zabál, a másik koplal.

Ha néhány hétig tart, akkor ez az oka, ha egy hónapnál tovább, akkor valami mélyebb gond van.

A súly teljesen jó, főleg, ha még izmos is hozzá.

Én alacsonyabb vagyok, ennyi a súlyom és talán 1-2 kg ami lemehetne, de így is jó formában vagyok.

Arról kellene beszélgetni vele, hogy az exe kijelentése egyfajta tőrdöfés volt, bosszú. Ez pont olyan, amikor szakítás dühében egy nő azt mondja a férfinak, hogy kicsi a micsodája. Oda próbál szúrni, ahol biztos fáj. A nőknél ez a testsúly, férfiaknál a péniszméret.

Biztassátok, hogy beszélje ki magából a szakítás fájdalmát - elég csak meghallgatni, nem kell feltétlenül tanácsokat adni - sokszor már az is segít, ha kiadhatja magából a fájdalmat. Akkor is hallgassátok meg, ha elakad a tű és ugyanazt ismételgeti - így dolgozza fel a sérelmeket.

2012. máj. 4. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy futó hóbort. Én is így váltam annak idején anorexiássá és 1 évig sanyargattam magam mire a haverjaim helyrepofoztak.

Mindenképp szólj a haverjainak hogy beszéljenek a fejével, etessék meg, vigyék el kicsit kikapcsolódni, sétálni, mozizni. Mondogassák neki hogy most pont jó vékony nehogy jobban lefogyjon mert már nem szép. Hátha hatásosak lesznek.

2012. máj. 4. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:_

Hozzátenném hogy anno az én pasim is azt mondta hogy a vékony, kis termetű lányokat szereti. Én meg úgy akartam alacsony lenni és minnél kisebb hogy lefogytam..... tinifejben sok baromság megfordul. hálistennek már kinőttem.

2012. máj. 4. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!