Kiszáradással lehet kórházba kerülni?
Figyelt kérdés
Meddig nem szabad inni? Egy hét?2011. nov. 6. 23:39
1/5 Virág6 válasza:
Még szép.Ha nem veszi észre az ember,bele is halhat.Mi az hogy nem szabad inni,muszály.Főleg hányással hasmenéssel jár.
2/5 anonim válasza:
Egy átlag ember maximum három napig bírja utánna kampec.
3/5 anonim válasza:
Én most juniusba vóltam kórházba(nem a kiszáradás miatt) és ott mondták hogy kiszáradás határán voltam és jó hogy bmentem a kórházba mert sok esetbe észre se veszi az ember..
4/5 anonim válasza:
Nagyon nem bírnád, és már az első nap végén megnyitnád a csapot, és mohón innál.
5/5 anonim válasza:
De kilehet bírni de nem úgy hogy na most nem iszok napokig...Én sose voltam valami nagy ivó.Naponta fél pohárvizet ittam meg mert nem kívántam többet.Rosszul voltam ha inni kellett.Ez már pici korom óta így van.És nekem ez volt a megszokott.Észre se vettem hogy szomjas vagyok.Mióta júniusba mondták hogy majdnem kiszáradtam azóta nagyon figyelek hogy minimum meglegyen a napi 1,5 liter..Kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!