Így mikor fog kórházba kerülni?
Figyelt kérdés
Barátnőmet lekövérezték,és ahogy ismerem most hetekig nem fog enni semmit,mert mondta is hogy holnaptól egy falatot sem eszik,már csinált ilyet....aggódom:/2011. okt. 16. 19:23
1/10 anonim válasza:
Hamar leesik a cukra, elájul azt elviszik a mentők.
2/10 anonim válasza:
szerintem beszélj a fejével.
pszichológus szerintem sokat segítene neki.
ha igazán aggódsz érte nem várod meg amíg kórházban köt ki.
3/10 A kérdező kommentje:
Mondtam neki ne csinálja,de nagyon makacs:/ holnap azért kínálgatni fogom kajával hogy legalább egyen pár falatot.
2011. okt. 16. 19:33
5/10 anonim válasza:
Nem azért, de beköpni a szüleinél? Nem hiszem, hogy megártana neki egy pszichológus vagy pszichiáter.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem nevezném kövérnek, olyan átlagosnak. Combja kicsit vastag és van a pociján felesleg de nem dagadt. Diétázik,sportol de ilyen az alkata. Erre lekövérezték és szarul érintette nagyon is.
2011. okt. 16. 19:36
7/10 anonim válasza:
Engem meg lecigányoztak. Most akkor vegyek hegedűt?
Gondolom, vagytok 14 évesek...
8/10 anonim válasza:
csesszél ki vele, mondjad neki ,hogy hülye ezt is elfogja hinni?
9/10 A kérdező kommentje:
nem vagyunk 14 évesek...
Egész életében a súlyával küzködik. Csúfolták kisebb korában is... ezért van kiakadva.
2011. okt. 17. 12:44
10/10 anonim válasza:
Most nem azért, de sokan vannak még ezzel így, spec nekem nem csak hajlamom van hízásra, betegség miatt is jönnek rám a kilók, szintúgy kövéreztek le, aztán mégse csináltam ilyeneket. A barátnőd ideggyenge, és meg kéne értetni, hogy ezzel a "majd én megmutatom" mentalitással csak magával csesz ki, mert a többiek pont tesznek rá, hogy mit csinál.
Vagy térjen észhez vagy járjon terápiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!