Így mennyire lesz hatásos a fogyás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég jött a hír hogy közeledek a cukorbetegséghez, ezért abba hagytam a cukor evést. Semmilyen édességet nem eszek se péksütit. Ez nagyon nehéz volt az első hetekben de mostmár megszoktam. Ezeken kívül a legtöbb dolgot eszem de nem túl sokat. Régen sose edtem gyümölcsöt vagy zöldséget de arra is rávettem magam. Rengeteget iszom naponta több mint három litert DE mindig csak vizet! Emellett szinte minden nap futok, annyit amennyit az nap birok (ez szerencsére egyre jobban nő) azután otthon egy órát edzek és még emellett sportolok de az hetente csak négy óra. Szerintetek mennyire hatásos? Mit várhatok? Hiszen nem kezdtem diétázni mindent eszem ami nem cukros. Köszönöm előre is. És a hibákért bocsánat telefonról írok.2015. márc. 29. 16:10
2/5 anonim válasza:
Ügyi vagy! 👍 csak figyelj oda a szénhidrát bevitelre is és akkor nagyobb változást fogsz elerni.
3/5 anonim válasza:
összekaptad magad ez dicséretes,legfeljebb kár,hogy ez kellett legyen a kiváltó.
az még egy kicsit ostobenkó dolog,hogy a cukor nem evésétől várod itt a helyzet teljes javulását,de legalább kérdezel.
ezekre még rákereshetnél-gyors szénhidrát,fehér liszt és,miért nem jó a tej.
mert ezeket is ki lehetne iktatni teljesen.
a húsra,tojásra,zsírra és rostra zöldségekre helyezni a hangsúlyt az étrendben.
4/5 anonim válasza:
A szénhidrátbevitelre figyelj oda. Nézz utána mi is az a lassú és gyors felszívódású szénhidrát. Igyekezz inkább lassú felszivódásúakat enni.
Fogyassz bőségesen fehérjét is
5/5 A kérdező kommentje:
Jujj itt mindenki olyan aranyos. Köszönöm szépen a válaszokat, megfogadom a tanácsotokat. Már utána is néztem egy két dolognak. Mégegyszer köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz. 💐
2015. márc. 30. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!