10 kg-t szeretnék ledobni. Van hatásos tippetek?
Régen szép vékony voltam,de felszaladt 15kg.
ebből 10et szeretnék ledobni.Próbálkozom tornákkal és szénhidrát mentes ételeket fogyasztok.iszok zöld teát de nem tudom hogy az tényleg elősegíti e a fogyás megindulását.
Tudnátok néhány tanácsot adni hogy hogy tehetem még hatékonyabbá a fogyást? Olyanok válaszát várom akik már ledobtak magukról nagyobb súlyfölösleget.
Személyre szabott,kiegyensúlyozott,egészséges étkezés + sport.
Ajánlott olvasmány a Sárga Kapsula c. könyv.
Sport gyanánt én heti 3x calisthenic vagy súlyzós edzés javaslok, emellé heti 3-4 aerob,kardió vagy intervallum, bár amíg 15kg felesleg van rajtad én csak az aerobot ajánlom, és ott is a biciklizést.
nagyon szépen köszönöm a segítő szavakat :)
nem adom fel! elhatároztam hogy ez így nem mehet tovább.
Minden ismerősöm mikor meglát csak ennyit mondd: jól meghíztál.
és ebből elegem lett, a következő amit hallani akarok az ez lesz: fogytál?! :)
Jobban szeretném érezni magam a bőrömben.
Jelenleg norbis tornát csinálok remélem hatásos lesz. nektek mennyi idő volt míg megindult a fogyás?
kipróbálom réka tornáját is :) köszi szépen:)
nem fogok türelmetlen lenni,sokszor kezdtem már fogyóba de mindig abbahagytam.Nem volt elég erős az elhatározásom,de most elegem lett és végigcsinálom:) Hallottam hogy a savanyúkáposzta nagyon hatásos,szóval vettem és eszegetem majd vacsira:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!