Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kg-t szeretnék ledobni....

Nettina3 kérdése:

10 kg-t szeretnék ledobni. Van hatásos tippetek?

Figyelt kérdés

Régen szép vékony voltam,de felszaladt 15kg.

ebből 10et szeretnék ledobni.Próbálkozom tornákkal és szénhidrát mentes ételeket fogyasztok.iszok zöld teát de nem tudom hogy az tényleg elősegíti e a fogyás megindulását.

Tudnátok néhány tanácsot adni hogy hogy tehetem még hatékonyabbá a fogyást? Olyanok válaszát várom akik már ledobtak magukról nagyobb súlyfölösleget.

2014. aug. 19. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Személyre szabott,kiegyensúlyozott,egészséges étkezés + sport.

Ajánlott olvasmány a Sárga Kapsula c. könyv.

Sport gyanánt én heti 3x calisthenic vagy súlyzós edzés javaslok, emellé heti 3-4 aerob,kardió vagy intervallum, bár amíg 15kg felesleg van rajtad én csak az aerobot ajánlom, és ott is a biciklizést.

2014. aug. 19. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálkozz tovább, Nem fogsz egy nap alatt ledobni 3kilót...Mindennap tornázz, fogyasz szénhidrátszegény ételeket, igyál zöld teát ha abba hiszel, és egy hét múlva ird le hogy valami változott e.ha nem akkor próbálkozz egyébbel.de légy kitartó, ne tarton semmi vissza.Se eső, se hóvihar.Nem fogod megbánni.
2014. aug. 19. 14:54
 3/5 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a segítő szavakat :)

nem adom fel! elhatároztam hogy ez így nem mehet tovább.

Minden ismerősöm mikor meglát csak ennyit mondd: jól meghíztál.

és ebből elegem lett, a következő amit hallani akarok az ez lesz: fogytál?! :)

Jobban szeretném érezni magam a bőrömben.

Jelenleg norbis tornát csinálok remélem hatásos lesz. nektek mennyi idő volt míg megindult a fogyás?

2014. aug. 19. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A rubint réka tornája sokkal jobb Én szerintem.Rajtam egy hét után már észrevették.Plusz 10 kg- volt rajtam.talán olyan 3kilót fogytam az egy hét alatt, de legtöbb vizveszteség volt, ami nem ártott mert inkább a hasimon volt a sok felesleg...ami persze most is van, de már kevesebb.a második hét elmúltjával további két kilót adtam le, ez a harmadik hetem, de még semmi:-)vagyis igazából nem tudom , mert csak a hétvégén mérem magam a mérlegen...máskor csak tükörbe, de semmi változást nem látok.Viszont már megjegyezték hogy láthatóan fogytam.De amig a barátom nem mondja hogy ügyesen lefogytál addig nem érdekel senki más véleménye.:)
2014. aug. 19. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:

kipróbálom réka tornáját is :) köszi szépen:)

nem fogok türelmetlen lenni,sokszor kezdtem már fogyóba de mindig abbahagytam.Nem volt elég erős az elhatározásom,de most elegem lett és végigcsinálom:) Hallottam hogy a savanyúkáposzta nagyon hatásos,szóval vettem és eszegetem majd vacsira:)

2014. aug. 19. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!