Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani hatásos...

Tudnátok ajánlani hatásos fogyókúrákat?

Figyelt kérdés

13 éves 160 cm magas 69 kg-os lány vagyok. Próbálkoztam már koplalással, diétás ételekkel le is adtam velük 5 kg-t de visszajött.

Egyszerűen utálom magamat. Végre szeretnék már lefogyni. Légyszi segítsetek!

2014. dec. 2. 22:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Legalább 15 kg-ot szeretnék fogyni.
2014. dec. 2. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
egy 13 évesnek nem szabad fogyózni,ne is várd,hogy épeszű ember,majd mégis tanácsokat ad neked,
2014. dec. 3. 07:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel tini vagy, azt mondom mozogj rengeteget, bármit! Ha egyik nap nem tudsz edzeni akkor csak sétálj vagy fuss helyette, csak ne lustálkodj:) Étkezés terén pedig ne egyél sokkal kevesebbet, jobban! Kerülj minden fehérlisztes, cukros, műkaját, nasit, csokit, csipszet. Étrended főleg soványhúsokból, zöldségekből, tojásból, túróból, összetett szénhidrátokból álljon, egyél napi 4-5x, keveset. Inni csak vizet igyál, a cukros üdítőket felejtsd el.

Szerintem ha ezeket betartod, menni fog, hajrá!

2014. dec. 3. 07:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2014. dec. 3. 07:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"13 évesnek nem szabad fogyózni,"

Meg másnak se, hanem egészségesebb étrendre kell áttérni. A kúrák csak meghatározott ideig tartanak, utána a delikvens visszatér a korábbi szokásaihoz, amitől újra elhízik. Gyerekeknél és fiataloknál ez azért károsabb, mivel leáll a fejlődésük.

2014. dec. 3. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

13-14 évesen kezdtem fogyózni, 64 kilóról indultam, 52 kilóra fogytam le. Főleg zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket ettem, néha tejtermékeket.

Hetente párszor a reggelt 1 könnyed 20-30 perces futással kezdtem, este szobabicikliztem vagy futottam 1 órát és amíg tvt néztem tornáztam.

Elég gyorsan 52 kilóra fogytam (kb 1 magas vagyok veled), de nekem nem is áll jól, ha vékonyabb vagyok sajnos.

2014. dec. 3. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Szeretném megérteni miért vagy ilyen amilyen:

- miért gondolod, hogy ha megadod korod, magasságod, súlyod és nemed, akkor itt valaki kezedbe adja a kulcsot, személyreszabott diétát fog neked írni?

- miért nem olvastad el a többi "hogyan fogyjak le" kérdésre adott válaszokat? Ha elolvastad, miért gondolod, hogy te még különlegesebb vagy és neked új kérdést kell feltenni?

2014. dec. 3. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!