Tudnátok ajánlani hatásos fogyókúrákat?
13 éves 160 cm magas 69 kg-os lány vagyok. Próbálkoztam már koplalással, diétás ételekkel le is adtam velük 5 kg-t de visszajött.
Egyszerűen utálom magamat. Végre szeretnék már lefogyni. Légyszi segítsetek!
Szia!
Mivel tini vagy, azt mondom mozogj rengeteget, bármit! Ha egyik nap nem tudsz edzeni akkor csak sétálj vagy fuss helyette, csak ne lustálkodj:) Étkezés terén pedig ne egyél sokkal kevesebbet, jobban! Kerülj minden fehérlisztes, cukros, műkaját, nasit, csokit, csipszet. Étrended főleg soványhúsokból, zöldségekből, tojásból, túróból, összetett szénhidrátokból álljon, egyél napi 4-5x, keveset. Inni csak vizet igyál, a cukros üdítőket felejtsd el.
Szerintem ha ezeket betartod, menni fog, hajrá!
"13 évesnek nem szabad fogyózni,"
Meg másnak se, hanem egészségesebb étrendre kell áttérni. A kúrák csak meghatározott ideig tartanak, utána a delikvens visszatér a korábbi szokásaihoz, amitől újra elhízik. Gyerekeknél és fiataloknál ez azért károsabb, mivel leáll a fejlődésük.
Szia!
13-14 évesen kezdtem fogyózni, 64 kilóról indultam, 52 kilóra fogytam le. Főleg zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket ettem, néha tejtermékeket.
Hetente párszor a reggelt 1 könnyed 20-30 perces futással kezdtem, este szobabicikliztem vagy futottam 1 órát és amíg tvt néztem tornáztam.
Elég gyorsan 52 kilóra fogytam (kb 1 magas vagyok veled), de nekem nem is áll jól, ha vékonyabb vagyok sajnos.
Kedves Kérdező! Szeretném megérteni miért vagy ilyen amilyen:
- miért gondolod, hogy ha megadod korod, magasságod, súlyod és nemed, akkor itt valaki kezedbe adja a kulcsot, személyreszabott diétát fog neked írni?
- miért nem olvastad el a többi "hogyan fogyjak le" kérdésre adott válaszokat? Ha elolvastad, miért gondolod, hogy te még különlegesebb vagy és neked új kérdést kell feltenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!