Mit tegyek hogy sikerüljön nyára?
Sziasztok
17 éves fiú vagyok 196cm és 110 kg.
Egy fél éve kosárlabdázok már fogytam 15 kg mióta edzek heti 3 szor.
Nyára teljesen leszeretnék fogyni azért izmos is vagyok mert már olyan sok felesleg nincs rajtam.
Étkezni úgy szoktam reggel egy szenvics ebédre egy menzás kaja vacsorára egy szenvics.
Édességeket csak vasárnap eszek akkor is ha max valami sütit ha sütnek ithon.
Mit ajánlotok mit tudnék még tenni hogy nyára lefogyak?
Csak vizet iszom kerülöm a cukros italokat.
Ilyen koplalós diétákba nem akarok belekezdeni mert szerintem sok értelme nincs.
Ha tudtok még valami tippet akkor segítsetek , a legtöbb felesleg hason és mellen van.

Aha értem voltam orvos azt mondta hogy a normál súlyom olyan 100 kg lenne azt szeretném elérni. Értem akkor sok gyümölcsöt beiktatok még a napi táplákozásomba érdemes még itthon fekvőtámaszozni? Egy huzamba 100 megtudok csinálni.
Vagy elég a 3 edzés?

ez egy jó étrend:
reggeli:1 vékony szelet rozskenyér zsírszegény vajjal,egy pohár tej/joghurt.
tízórai:minimum 2 féle friss gyümölcs
ebéd:natúr csirkemell párolt zöldségekkel,esetleg egy kicsi rizs
uzsonna:minimum 2 féle friss zöldség
vacsi:hal.
a vacsorát legkésőbb 7-kor edd meg.emellett ha ráérsz,mehetsz néha simán futni.az édességeket száműzd erre az időre teljesen..amúgy a férfiak ezerszer könnyebben fogynak mint a nők.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!