Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy sikerüljön nyára?

Mit tegyek hogy sikerüljön nyára?

Figyelt kérdés

Sziasztok

17 éves fiú vagyok 196cm és 110 kg.

Egy fél éve kosárlabdázok már fogytam 15 kg mióta edzek heti 3 szor.

Nyára teljesen leszeretnék fogyni azért izmos is vagyok mert már olyan sok felesleg nincs rajtam.

Étkezni úgy szoktam reggel egy szenvics ebédre egy menzás kaja vacsorára egy szenvics.

Édességeket csak vasárnap eszek akkor is ha max valami sütit ha sütnek ithon.

Mit ajánlotok mit tudnék még tenni hogy nyára lefogyak?

Csak vizet iszom kerülöm a cukros italokat.

Ilyen koplalós diétákba nem akarok belekezdeni mert szerintem sok értelme nincs.

Ha tudtok még valami tippet akkor segítsetek , a legtöbb felesleg hason és mellen van.

2010. febr. 17. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Iktas be gyümölcsöt tízóraira,zöldséget uzsonnára,vacsira ett szendvics helyett egyél soványhúst zöldséggel,vagy felvágottat kenyérnélkül.
2010. febr. 17. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
El kell, hogy keserítselek, egy 110kg-s testnek napi két szendvics és egy menzás kaja az bőven koplalás!!! Napi 5-6 kis étkezés kéne, és rendes jó minőségű kaják. Fehér húsok, csirkemell, rendes szénhidrátnak rizs például... SOk gyümölcs, sok zöldség.
2010. febr. 17. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Aha értem voltam orvos azt mondta hogy a normál súlyom olyan 100 kg lenne azt szeretném elérni. Értem akkor sok gyümölcsöt beiktatok még a napi táplákozásomba érdemes még itthon fekvőtámaszozni? Egy huzamba 100 megtudok csinálni.

Vagy elég a 3 edzés?

2010. febr. 17. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100 fekvőtámasz nem oszt nem szoroz... Amit az ember a saját testsúlyával csinál, mindkét végtagját használva, azzal nagyon rövid idő alatt eléri a maximális erőt, és növekedést... Hogy értsd. A comb izmait, a farizmot és a vádlikat egész nap használod, mivel jössz-mész. Mégsem nőnek meg hatalmasra és lesznek bődületesen erősek 40 éves korodra :) Szóval a sok ismétlés max. állóképességet ad, sok plussz erőt és méretet nem. Konditerem kéne neked, az rengeteget számít. No meg a helyes kaja! Húst egyél, mert a fehérje kell az izmoknak!
2010. febr. 17. 20:09
 5/6 anonim válasza:

ez egy jó étrend:

reggeli:1 vékony szelet rozskenyér zsírszegény vajjal,egy pohár tej/joghurt.

tízórai:minimum 2 féle friss gyümölcs

ebéd:natúr csirkemell párolt zöldségekkel,esetleg egy kicsi rizs

uzsonna:minimum 2 féle friss zöldség

vacsi:hal.

a vacsorát legkésőbb 7-kor edd meg.emellett ha ráérsz,mehetsz néha simán futni.az édességeket száműzd erre az időre teljesen..amúgy a férfiak ezerszer könnyebben fogynak mint a nők.

2010. febr. 19. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
22:12 így így. csirke, hal, rizs, párolt zöldség, sok víz ilyesmit eszel és sportolsz akkor menni fog.
2010. febr. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!