Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyókúrázzak a húgommal?

Hogyan fogyókúrázzak a húgommal?

Figyelt kérdés
Egyszerűn tömnek itthon szemét kajákkal minket. Elmegy anyám vásárolni mit vesz? mirelit pizza,táblás csoki,chips,gumicukor aztán sír hogy semmire sincs pénz. ELEGEM VAN! egy roha.. mirelit pizza 6-700 ft mint a csirkemell,vagy a zöldségek,arra szerinte nincs pénz. Mit tehetnénk? Mindketten kövérek vagyunk,de ha nincs más kaja itthon? 19/L és 16/L
2015. márc. 26. 14:01
1 2
 1/12 angelside ***** válasza:

Főzzetek magatokra, vagy kérjétek el a pénzt és vásároljatok magatokra.

Ha ésszel vásároltok, főztök magatokra, a normális kaja sem kerül többe, mint a "szemét" kaja.

2015. márc. 26. 14:06
 2/12 A kérdező kommentje:
főznék én magamra,de tésztán kivül semmi nincs ja de krumpli..de tegyük fel ez a legkisebb gond,ám aggasztó hogy a legegészségesebb étel itthon a felvágott és a banán. Arra gondoltam esetleg elmegyek én vásárolni,de nem engednek mert szerintük nekem csak a drága dolgok jók..Milyen étrend lenne megfelelő kéne valami kompromisszum,mert már a húgom is sokat felszedett magára és tudom,hogy csak rosszabb lesz én lassan 80kg vagyok. Ez így nem mehet tovább. Tudtok valami meggyőző érvet,ami anyámnak mondhanták? Bevásárolólistát,bármit? Mit együnk hogy leszokjunk ezekről a szemetekről. Hányszor kell enni és mit? Mert már lassan azt se tudom mi a normális..
2015. márc. 26. 14:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyetek keveset. Bármilyen kajával le lehet fogyni, ha keveset esztek belőle. Napi két szelet pizzával meg három kocka csokival éhen is lehet halni konkrétan.

[link]

Én pl. úgy fogytam 15 kilót pár évvel ezelőtt, hogy minden reggelire csokis kalácsot ettem mézzel és margarinnal. Viszont mindig kizárólag két szeletet, ami a normál adagnak úgy a fele.

2015. márc. 26. 14:14
 4/12 angelside ***** válasza:

Nem tudom nektek mi a sok, nekem eddig ez a hónap ~26 ezerben van, ami csak kaja, egy főre. (Ez eddig a legmagasabb összeg.) És van benn 2-3 tábla csoki, zabkekszek, a csaló napokra.

Magamra főzök, elméletileg rendes kajákból.

Minden nap van zöldség (nyers, párolt), hús (csirke, sertés, máj, szív), tejtermék (natúr joghurt, kefir, sajtok), tojás (2-3 db/nap).

A szénhidrát az főleg zabpehely, rizs, krumpli, durum-, teljes kiőrlésű tészta, hüvelyesek (sárgaborsó, baba, lencse).

2015. márc. 26. 14:21
 5/12 angelside ***** válasza:
Az bab akar lenni! :)
2015. márc. 26. 14:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha olyan szinten agymosott zombik már a szüleitek, hogy nem lehet velük értelmesen beszélni, akkor mielőbb költözz el otthonról.. néha ezt kell tenni.

Nem a szüleid tehetnek erről, a rendszer agymossa az embereket.

Van, hogy valakinek nem lehet lekommunikálni, hogy vannak olcsóbb húsfélék, tápláló belsőségek és olcsó idényzöldségek amiket lehet enni és egyáltalán nem drágábbak mint a pizza, sőt jóllakás és értékes tápanyagtartalom szempontjából is jobbak mint pl. az említett mirelit pizza. Ha mirelit pizzára és felvágottakra van pénz, akkor olcsóbb húsokra, belsőségekre is, zöldségekre is.

Az egészség csak egy plusz előny, ezt pénzesíteni amúgy sem lehet, de sokaknak ez is számít.

Azért próbálkozhatsz beszélni velük, hátha egyikük felfogja majd, hogy ha 600-700 forint volt abszolút ócska pizzára /ami műkaja/ akkor valódi táplálékra is lenne ugyanennyi.

2015. márc. 26. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Anyátok lusta p*csa főzni, ez az igazság, valahog yharcold ki hogy elmehess vásárolni és főzt is meg....egy csíkozoss csirkemell gyrosfűszerben tepsiben, majdnem gyorskaja szinte alig kell rá olaj, és még eégszségesnek is mondható salival....persze nem krumplival töltött pacal pizzakörettel, lehet szüleid az tmondják, hogy felkopik az álluk...de finom

700 forintból én pomodorótésztát főznék....40 forintos paradicsomkonzerv pár friss paradicsom, bazsalikom tészta és hagyma...friss egészséges, és bár a tészta hízlal, te döntöd el mennyi eszel...

Szerintem az egyetlen érv, hogy miféle anya az, aki mirelit pizzával tömi a fejlődő gyerekeit, mert lusta felemelni a seggét főzni, és a tényleges tudománya a mikró bekapcsolásáig terjed? Ezt így szépen megmondod neki, talán észbekap....de meg kell mondjam egy mirelitpizza vacsiból 4 személyre 3 kiló csirkemellfilét lehetne venni, mi hárman vagyunk 2 napig eszünk egy kilót....

2015. márc. 26. 15:32
 8/12 anonim válasza:

Tojás van otthon? Ehetnétek főtt tojást mondjuk 2-2db-ot vacsorára egy kis zöldséggel(lehet kapni mirelit zöldséget is, mond anyudnak:D) Retek, újhagyma, uborka 100FT-ért odaadják a piacon.

Banán szerintem most nagyon drága, alma olcsóbb és kcal szegényebb, vegyetek inkább almát.

MŰzlit esztek?-zab 200ft fél kiló, cukor mentes, kásának reggelire meg lehet csinálni.

Ebéd mi szokott lenni?

Merre laktok? Sportoljatok valamit, biciklizés, tolla, röpi, futás stb.

2015. márc. 26. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:

A pacalról jut eszembe, 600 forintért vettem az ósánban csülkös körmöt.

Csülkös körömpörkölt, szerinte az emberek többsége szereti, jó sok hagymával, krumpli helyett valami szénhidrátszegényebb zöldséggel (de valamennyi krumpli is mehet bele, annak aki eszik burgonyaféléket így is igencsak keményítőszegény étel lesz belőle ha belegondolunk)

Lényegében véve egy rohadt finom, laktató, olcsó ételt főzhettek belőle, igazából nem kell nagy ügyesség hozzá én lazán összedobtam, felraktam főni .. baromira nem erőltettem meg magam, szerintem nem is lehet elrontani.

Összetételére jellemző lesz, hogy zsíros, viszonylag fehérjedús étel, attól függ milyen zöldségeket használ hozzá az ember lehet szénhidrátszegény, fogyókúrás is.

A zsíros ételek inzulinválasza ugye alapvetően alacsony, főleg ha savanyúságot is fogyasztunk hozzájuk.

Azért is írok erről az ételről, mert sokan megfeledkeznek róla milyen jó hatása van egy ilyen ennivalónak, manapság divat csirkemellet enni, pedig egy körömpörköltben sok szerkezeti fehérje (kollagén) van, ami jót tesz nekünk. Egy sima csirkemellben ilyen nem igazán van, manapság lett divat abszolút mennyiséget nézni minőség és élettani hatások helyett, így vált a tényleg magas fehérjetartalmú csirkemell (meg a szója) eladhatóvá, divatossá.

De én azt mondom éljenek a hagyományosabb egészséges, változatos és ízletesebb ételek, remélem valami ötletfélét tudtam adni.

2015. márc. 26. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, lehet ezt meg kellene mutatni a szülőknek és akkor rájönnének, hogy értelmetlen mirelit pizzát enni ami csak betegséget okoz és drága, amikor simán lehetne főzni igazi ételt is gluténmentesen, szénhidrátszegényen.. :)
2015. márc. 26. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!